- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ági22
újonc
Sziasztok!Független telóm van,pár órája frissítettem,de eddig csak annyit vettem észre hogy gyorsabban merül és melegszik a kijelző eleje.Többször leállt az internet és a touchwiz képernyő is.
-
imicici
csendes tag
sziasztok, az lenne a kérdésem, h szerintetek megéri frissíteni az új verzióra ? Nekem így is kb 85%ot zabál, az 1 Gb RAMból, félek h az új rendszernek még nagyobb igénye lesz és jön a lag (most is tapasztalom sűrűn, pedig egy zászlóshajó bazze...tudtam h nem lesz elég az 1 Gb RAM -.- )
Olyanokat kérdeznék 1. , akik már felrakták, de bármilyen vélemény jöhet, mert nem frissítettem még, ez az 1. androidos telóm.
T-mobilos, nem rootoltElőre is köszi !
-
Z4
tag
Telenor 2 napja frissített 4.3 ra
Sok változás történt főleg hogy semmit sem találok a helyén -
biroatis
tag
válasz
mackosajt01 #123 üzenetére
T-mobile most frissit 4.3 ra
-
star-ok
csendes tag
Hali!
Valaki tud nekem segíteni?
Mióta a 4.3 fut a telefonon azóta nem hajlandó a bejövő hívásokhoz nevet is társítani. Ha én hívok rendesen látom név minden, de ha engem hívnak akkor csak telefonszám. Eddig volt egy alapértelmezett telefonkönyv beállítás, ezt nem találom sehol, a megjelenítendő névjegyeknél próbáltam telefonról, SIMről és minden névjeggyel is, de szarik rám. :S -
Yeffy
veterán
válasz
Gergosz2 #118 üzenetére
igen
kb hasonlót írtam volna én is, max kicsit szabadosabban. marhára nehéz benézni az S3 topikjába, ahol már többszáz hsz óta ezen pörögnek, elég az uccsó oldalba beleolvasni, hogy s3-ra még csak a BTU (angol) független jött ki, meg az LTE-re német független és tán vodás. kicsit később meg jön mindenhova.
dehát nyilván egyszerűbb vergődni, hogy miért nem kap valaki választ, ha 5 perc utánajárással megtalálta volna maga is -
Gergosz2
veterán
ha 100-szor nem lett leírva már valamilyen s3-as topikban akkor egyszer sem.
Első körben a független telefonok kapják meg a frissíést, de azok sem egyszerre, hanem országonként kisebb nagyobb csúszással.
Ezután (általában 1-2 hónap) kapják a meg a függő telefonok , azért mert az adott szolgáltató belerakja a saját dolgait . -
KOHO
senior tag
Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy hányadán is áll Magyarországon ez a frissítős dolog... Mert elvileg ki van adva a Hivatalos, javított 4.3, de ennek se hírét, se hamvát nem látom!
-
KOHO
senior tag
Senki nem válaszolna az utoljára feltett kérdésemre?
-
KOHO
senior tag
Amúgy ez a 4.3 hol van már Magyarországon?
Miért nem kaptuk még meg a frissítést?
-
törölt tag
S3 LTE-ről egy kis update hír:
http://news.softpedia.com/news/T-Mobile-Rolls-Out-Android-4-3-Update-for-Samsung-Galaxy-S-III-LTE-408514.shtml -
KOHO
senior tag
Van valaki közúletek aki a függő telefonján (T) független romot használ? Én egy ilyen forma vagyok
Idegesít ha egy rom tele van rakva a szolgáltatós marhaságokkal... A független magyar rom mikor érkezik?
-
-
vimes
senior tag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Szerintem is
-
AssAssynn
őstag
Remélem lesz még Note II-re is frissítés.
-
kromatika
veterán
Na ezt már nagyon vártam.
-
fojuzer
aktív tag
Hm eddigi cikkek,ill Samsung" befürdés frissitése,leginkább az derül ki, Az Android már nem menö,bukuk,OS-Op-rendszere már túl összegánnyolt! Ha ennyire jó lenne más gyártok,is hamarabb kiadnák,talán! Mivel más gyártok nem sietenek,vagy nem mükszi,minden gyárto ketyeréin, vagy más áll fent! Agyon reklámozva a még szinte itt-ott menegetö "KITKAT" nos UMCSI.Kellenek,jönnek már talán jobban megirt,nem gányolt,követelmény rendszerü OS-Op,rendszerek,Vélemények,izlések,pofonok különbözöek! 1-igaz vásárlot.felhasználokat az érdekeli,megvett kaszliján használhato legyen a rajta futogato valami!
-
Lecs@
addikt
Én már a 4.4.1-et is unom a Nexus5-n.
-
kope0808
csendes tag
Van valami különbség abban ,hogy honnan frissít az ember? Kies-en keresztül vagy a Samsung honlapjáról?
-
törölt tag
Nem is állítottam!
Mindegyik ketyerének megvan a maga nyűgje. Az már tényleg a useren múlik, hogy mit hoz ki az adott készülékből.
Volt iPhone-om, S3-S4, most Lumia 920 van. Előtte volt javas, Symbianos rendszerű telefonom is. Tehát abszolút kimerítettem mindent a palettáról.
Anno volt olyan érzésem, hogy a droid nem az igazi, majd jó lett, utána megint csalódás. De ugyanezt végigjártam a többinél is!Ami problémám mostanság van a droid terén, az a frissítés. Például az S3 esetében a kameránál megtudták volna oldani (szerintem) a drama-shot dolgot amit az S4 tud, mégis nem igazán láttam, hogy bevezették, holott volt rá ígéret.
Azt sem igazán értem, hogy a Galaxy Gear supportot minek kellett belenyomni? Ha valaki vesz ilyen órát az miért nem telepítheti külön pl. a Samsung saját áruházából vagy a Playről? De végül is ez legyen már a Samsung dolga.
Ami még meglepett, hogy a 4.3 azért elég jól el lett húzva. A 4.4-et lehet meg sem kapja pl. az S3?Oké, hogy lehet romolni, csak azért nem esik jól az embernek, hogy vett egy nem olcsó cuccot anno, végül azért, mert a gyártó kifut a dolgokból vagy tudatosan letojja nem kapja meg a frissítést.
Egyik barátomnak van S3 LTE-je és bizony az akksiidő borzalmas lett.Már átnyálaztuk a telefont, kilőttük a taskokat is, de akkor is keményen merül. Tény, ez a rom hibája, mert előtte normális üzemidőt diktált. Na, az ilyen bugok javításának szerintem sokkal jobban örülnének az emberek.
A kalapodra egy mai cikk:
http://www.gsmarena.com/samsung_lowcost_phones_under_investigation_for_kitkat_update-news-7327.php
Állítólag! -
tzsolesz
nagyúr
Csak azt bírom hogy az LTE az ilyen hírekben soha nincs megjegyezve. Azzal mi lesz, van valami infó?
-
Muton
addikt
most frissítek, qrva jó, forog az a pilgona robot hasában
amúgy a 412-hőz képest miben lesz más? olcsóbban fogok beszélni? -
Keeperv85
nagyúr
Megetted a marketing szöveget?
A puszta tények akkor:
Kb. 200 mérnök, napi 8 órában dolgozik azért, hogy egy KÉSZ kódot átírjon erre a készülékre is. Nehogy elhidd, hogy ennyi ideig tart. Nem, nem tart tovább megírni 1, de max 3 hónapnál. Ami sokáig tart, az a validálás. Ki kell küldeni az összes
kö...szolgáltatónak, akik megnézik a szoftvert. (Csak egy féle van belőle, a függő és a független nem különböző!). Miután jóváhagyták a teszteken, akkor visszaküldik a Samsung felé, hogy jöhet OTA-ra. A hálózati zárat a SoC programozó csapat készíti, az Exynos-nál azt hiszem belsős fejlesztők, máshol pl. a Qualcomm adja készen a SoC-ra. -
törölt tag
válasz
alfaromeo33 #81 üzenetére
Ha független akkor talán! Jelenleg az S3 is elvan maradva ilyen téren, az S4-re se mindenhol érhető el a 4.3 vagy épp 4.4.
A Samsung jelenleg nem igazán foglalkozik a régebbi készülékek frissítésével. Tegnap olvastam egy cikket amiben az volt, hogy az Ace 3 és az S3 Mini megfogja kapni a 4.3-at. Ez vicces, mert a nagyobb csúcstelefonok meg le vannak szarva...
A Google is jelenleg a Nexus 4-5 4.4.1-es frissítésére fókuszál csak. Úgyhogy az android háza táján most valami igen érdekes dolgok vannak.
A szolgáltatók lemaradásáról ne is beszéljünk...Nem véletlenül döntöttem úgy, hogy nekem android már nem kell!
-
törölt tag
válasz
alfaromeo33 #79 üzenetére
2019-ben már minden support megszűnik még a Note 3-ra is!
-
alfaromeo33
aktív tag
Csak Note 2re mikor lesz elérhető már? Majd talán 2019re??
-
zseko
veterán
válasz
Plazmacucci #75 üzenetére
Nekem S4 van, mint ahogy az első reagálásomban írtam is, nem S3
Ez ugye LTE-s ha jól tudom
, azon még nem volt lehetőségem kipróbálni, de a hálózati módoknál ott van (LTE/WCDMA/GSM)
Egyébként fogalmam sincs mi a különbség az lte és a nem lte között... -
-
zseko
veterán
válasz
Plazmacucci #66 üzenetére
Gyorsabb lett a telefon. Persze ez relatív hogy érzetre, ki mennyire érzi meg, én nem vagyok annyira háklis a sebességre és a 'smooth'-ságra érzékeny mint egyesek, de így is érzem. Viszont amiben egyértelműen jobb a 4.2.2-höz képest, mint írtam, a memóriakezelés. Amíg nálam 4.2.2 alatt 150 óra uptime után már telítette a ram ~75%-át és semmivel sem lehetett alacsony szintre visszavinni, addig most 4.3 óta még 400 óra felett is rendesen kezeli és alacsony szinten tartja. Ez számokban azt jelenti, hogy 4.2.2-nél 1.3GB/1.78GB 150 óra felett (vagy rosszabb), és csinálhattam bármit nem lett kevesebb, addig 4.3-nál 800-900MB/1.78GB még 400 óra után is, és magától visszaáll ilyen szintre, nem nekem kell különböző eszközökkel külön kierőszakolni.
-
=WiNTeR=
senior tag
Egyébként mi az eltérés a különféle szolgáltatók ROM-jai között? Vagy a simlock is a ROM-ban van?
-
Gery1987
őstag
Édes Istenem...nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés!
Ezt a sok baromságot és egymásnak oltogatást olvasni ezt komolyan mondom nem vicces, hanem szánalmas. Ti se gondoljátok végig, hogy egy új szoftvert megcsinálni mennyi idő ugye? Minden egy készülék verzió külön szoftver (csak nálunk 4...független+Telekom+Telenor+Vodafone)! És ezt szorozzátok fel annyi országgal ahol forgalmazzák! És akkor arról a baszott sok készülékről amit a Samsung kiad nem is beszéltünk. Azt hiszitek Koreában éjjel-nappal dolgoznak a szoftveres emberek?! Hát nem! Nézzétek végig itt a mobilarénán az S4 tesztvideóját ahol a Samsung Magyarország képviselője van...majd rájöttök hogy mekkora hülyeségeket beszéltek!
A szolgáltatós szoftverek...nem mindig a szolgáltatót kell érte anyázni, lehet hogy a gyártó nem teszi fel oda ahova kell. Ezt végig se gondoljátok ugye? Csak szidni kell a másikat, mert az megy! Gratulálok...ezek vagyunk mi magyarok!
u.i.: Akinek nem inge nem veszi magára, és remélem nem bántom meg vele...azoktól elnézést. A többiek meg nézzenek tükörbe!
-
Szakiii
addikt
válasz
Plazmacucci #69 üzenetére
Igen tényleg nem ártott neki
számomra egyébként a gyári rom kipucolva jött be nagyon meg most a 4.4 GE rom ez a kettő nagyon szuper pedig kipróbáltam szinte az összeset xda-n
-
-
Szakiii
addikt
válasz
Abban hogy gördülékenyebb a telefon
-
migabi24
nagyúr
válasz
Semmiben csak jól hangzik :-)
-
-
tome0001
senior tag
Van olyan fuggetlen s3 tulajdonos akinek ota-n mar megerkezett a frissítés?
-
-
gerenda110
aktív tag
Nah Akkor Jöhet T Mobile LTE-re is
-
lacuspapus
tag
válasz
Chopper90 #46 üzenetére
igazából mindegy mit gondolok, mert itt a samsung szidása felér az istenkáromlással....
de:
sehol nem írtam, hogy jobbak a kínaiak
az lg-n természetesen nincs, és várhatóan nem is lesz ilyen frissítés. (amúgy is írtam, hogy szvsz nem ugyanabban a ligában játszanak, és képzeld az ezer éves, már fiókban pihenő 2x-emre is évekig hegesztettek egy ice cream sandwichet. de tőlük nem is vársz mást.
ja, a szégyen pedig az elsőre kiadott frissítés volt, a maga gyermeteg hibáival -
Cyberpunk
félisten
Éppen időben. Kár, hogy már a 4.4-nél tartunk.
-
hatala
tag
Köszi!
-
LetItBurn
csendes tag
Hogyan bizonyosodhatnék meg arról, hogy a telefonomon eredeti/gyári firmware van? Ezidáig nem jelzett, a régi hibás 4.3 frissítésnél sem. Használtan vettem egy ismerőstől (mintha mondott volna valamit arról, hogy feltett rá egy másik firmware-t, de utána visszaállított mindent és most olyan mintha most hozta volna ki a szalonból
), állítólag Carphone Warehouseban vásárolt, gyárilag kártyafüggetlen készülék. Hiába kerestetek vele frissítés után, mindig azt írja, hogy már telepítve vannak a legfrissebb frissítések. UK-ben élek, a szolgáltató jelenleg giffgaff (O2 hálózatát használja).
-
kopeszgomez
csendes tag
Az a gáz a Samsung frissítéseivel, hogy nagy ívben tesznek Mo-ra. Ha nem akarsz romolgatni, akkor a bejelentéstől várhatsz 3-6 hónapot mire itt is kitolja a frissítést. Sajnos ez S2 és S3 után tapasztalat. Tudom, hogy kis piac, de mostmár eljutottam oda, hogy ha a Samu tesz rám, akkor én is rájuk. 2 hét és érkezik a Nexus
-
Paul119
addikt
válasz
lacuspapus #24 üzenetére
Xperia Zm van
majd legközelebb okoska
-
Chopper90
csendes tag
ahogy vesszük a konkurenciát, az ios-re könnyű frissítést kiadni , mivel ott van 5 aktuális teló amit érint és az ipad-ek, ráadásul egy cég kezében van az egész és van 4 fajta képernyőméret , a felbontásokból is kb 5 féle van, , android téren meg van egy csomó fajta nem beszélve a processzorokról meg a ramról..
a windows phone terén meg annyira sztem nem létfontosságú a frissítés, kivéve ha vmi javítást tartalmaz
a blackberry viszont januárban megcsinálhatja a szerencséjét , mivel a 10.2.1-ben már benne lesz az android appok támogatása , amire azért kíváncsi vagyok , meg hogy mi fog kisülni belőle
-
Gicz
addikt
basszus ez az android frissítősdi mekkora szánalom a konkurenciához képest
-
Chopper90
csendes tag
válasz
lacuspapus #31 üzenetére
kettőnk közül te okoskodsz,és itt nem a véleménynyilvánítással van a baj, hanem hogy nincs értelme annak amiket írogatsz:
- az lg még a samsung szintjén sincs frissítések terén akkor minek mondod h van lg-d? a 4x még mindig 4.1.2-vel jön pedig kb ugyanakkor jött ki mint az s3, ha a legújabb android kell vegyél nexust aminek szintén a google és nem a lg adja a frissítését...
- te írtad h szégyen a samsung frissítése és még a kínai cégek is jobbak nála blabla.. (ezt mire alapozod? ) másrészt ha akarsz vegyél mediatek chipsetes telót aztán kiderül h az mennyire fasza..ráadásul az a kínai 4.3 is olyan hogy ha használnom kéne inkább földhöz vágnám
-most komolyan , mi a franc történik ha 4.2 vagy esetleg netán 4.1.2 van a telódon és nem 4.3? Vagy még 1 hónap amíg megjön? Nem hiszem h elásom magam vagy a hév elég ugrok mert a samsung s3-on amit használok jelenleg is csak 4.2 van
- szóval nyilváníts véleményt nyugodtan , és ehhez nem kell dicsőítened a samsungot, ha leírod h szar h műanyag , vagy mindig ua. a formaterv, kiadnak egy csomó telót semmi változtatással meg ilyenek amik tényleg jogosak ezt mind megértem, sőt még egyet is értek.De ha olyanért szidod ráadásul alaptalanul mert a samsung azért mindig is jól állt a frissítésekkel és teljesen marhaságokat írsz mint pl a kínai cégek is igényesebbek stb.. akkor persze h nem megyek el mellette, írj olyat ami nem drabális marhaság és elfogadom
-de ne én legyek már az okoskodó ha te írsz marhaságokat, ráadásul elég gyakran olvastam az elmúlt 2 évben a mobilarénát ahhoz h tudjam az lg meg sony sokkal de sokkal rosszabbul állt a frissítéssel , amik rohadt sokat is késtek pedig be voltak ígérve és akkor még a samsung se volt ennyire domináns helyzetben...
persze tudom h felesleges érveket felhozni , mert úgyis azt hiszed el majd amit te gondolsz de azért tettem egy próbát, hátha..
-
Szelley
senior tag
válasz
lacuspapus #26 üzenetére
"haver", te vagy a "sötét"...senki nem hokizott még a samsungra hogy hú de jól áll frissítés terén.
Viszonyítás kérdése az egész. Általában nem arról szokott szó lenni, hogy az androidhoz képest mennyire van lemaradva a samsung, hanem hogy a többi konkurens céggel szemben mennyivel jár előrébb frissítésileg. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
De hát ez egy öreg telefon, nem tudom mit vártok....
-
törölt tag
-
hatala
tag
Sziasztok.
Ezt a frissítést hol tudom elérni? -
Markquez
újonc
Ideje volt.
Kiváncsi vagyok mennyivel lesz jobb mint a 4.1.2
KitKat nem várható? -
Joshi
titán
válasz
razorka777 #36 üzenetére
Ha mindenki tudja akkor miért a szájkarate? Nem sírni kell hogy miért nincs ez v az hanem venni kell egy Nexust.
-
Joshi
titán
Akinek fontos hogy a telefonján az Android legújabb verziója legyen az vegyen Nexus telefont mert arra kerül ki legelőször.
-
Zolik
senior tag
a T-s s4-re is jöhetne már a 4.3.
vicces azért hogy már a 4.4-nél tartanak, de még az egyel korábbit sem adták ki.. szánalom -
lacuspapus
tag
-
saelin
veterán
Hagyjátok rá. Gondolom diszgráfiás... nekem is van ilyen ismerősöm és dettó ugyan ez van; Nehezen értelmezhető sms-ek, chat üzenetek stb, de szerencsére feltalálták a hang ill. videó hívásokat. Már csak hangos fórum kellene.
A frissítés hozott valami látható különbséget? Pl. widget?
-
törölt tag
válasz
Dr.FantastiK #12 üzenetére
Ó, hát hogyne...
-
Chopper90
csendes tag
válasz
lacuspapus #6 üzenetére
"Na a samsung meg a híres támogatása... ez a perecelés a 4.3-mal még a kínai sufnidroid cégektől is gázos lett volna, nem még a legnagyobbtól!!"
te vagy a sötét, de nagyon. először egy kínai céghez hasonlítod a samsungot hogy még ahhoz képest is gáz, amikor meg megkapod h a többi nagy gyártó sem áll jobban a frissítéssekkel , sőt a samsung áll a legjobban akkor meg lehurrogsz másokat h ennek mi köze más gyártókhoz?
am meg nem muszáj kommentelni egy ilyen cikk alá, ha nem tudsz semmi értelmeset írni, tudomásul vettük h nem szereted a samsungot , ne vegyél ilyen terméket, de attól még nem kell savazni meg hülyeségeket írni. -
lacuspapus
tag
ennyire nem lehetsz sötét...
az, hogy a többi gyártó mit, vagy hogyan csinál, miben érinti a samsungot???
kivel akarjátok összehasonlítani a világ messze-messze legnagyobb mobilgyártóját??
persze, ha ez a normális hozzáállás (új droid +fél év), akkor tényleg csak troll vagyok.. -
Gergosz2
veterán
válasz
lacuspapus #24 üzenetére
lol , idiótak......
-
Paul119
addikt
válasz
lacuspapus #20 üzenetére
Menj akkor mozgasd ritmikusan a tudod midet az lgre jó kis nyekergos ropogós kacat
btw nexuson kivul nem nagyon jött frissites a keszulekeikre
-
Szelley
senior tag
válasz
lacuspapus #20 üzenetére
ember...mutass már másik gyártót aki a tavalyi csúcsmodellt már frissítette! Hiába próbálsz trollkodni itt, nincs más gyártó akkor se frissítés terén aki jobban áll mint a samsung...
-
törölt tag
Melyik, az S3 kijövetelének környékén megjelenő telefon kapta meg eddig a 4.3-at? Egyáltalán: van ilyen?
-
lacuspapus
tag
nem értem miért kéne egy lapon emlegetni a samsungot a félhalott állapotban tengődő htc-vel, vagy a támogatásáról méltán híres lg-vel...
most persze megy az örömtánc, hogy a másfél éves telefonra jön a fél évvel ezelőtt aktuális droid verzió. ehhez én nem tudok tapsolni, már bocs. -
azopi74
addikt
Mi a sírás-rívás oka? A CM stable is csak a napokban kapta meg a 4.3-at
-
Griff55
senior tag
Nem egészen hivatalos a 4.4, de elvileg jönnie kell mert ugye 2 fő frissítést szoktak kapni ezek a telók ( s2-nél gingerbreadről ics-re majd ics-ről jb-re) szóval "papíron" samsung tartozik még nekünk s3 usereknek a 4.4-el
-
ESP23
senior tag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Jön még a 4.4 is rá.
-
fojuzer
aktív tag
HM-Hm Ismételten sokan kérdezik,mért nem müködik az agyon reklámozott,de már umcsi "Android" KITKAT nevü frissitése??SZAR? Vagy csak nehány gyárto készülékeivel Instabil?Sokan-sokan várnák,Nos itt az ideje az Újabb OS-OP- rendszereknek,Niz már Agyongányolt-szétszabdalt,követhetelen az Elavult Android" Igaz izlése-pofonok,különbözöek,Csak a felhasználok,igénye nem,legyen felhasználo barát ,optimalizált.jól müködö!
-
Dr.FantastiK
őstag
csak 'rendes' a Samu hogy tamogatja a regebbi keszulekeit is. igy illik.
-
Prien
addikt
Akár még jól is jöhet ez a visszavonásos sztori, mert másodjára már tuti nem adhatnak ki ellenőrizetlen romot.
-
sagit
veterán
LTE-re is kijött?
-
Gergosz2
veterán
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
4.4-et is bejelentették már, sőt elvileg az Galaxy S4 mini, Galaxy S3 mini, Galaxy S Advance, Galaxy Ace 3, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Ace 2 telefonok frissítésén is gondolkoznak.
Hogy lesz- e ebből valami azt nem tudom , de bízzunk a legjobbakban!
Amúgy S3 LTE frissítésről van valami infó?
-
Roxbury
őstag
válasz
lacuspapus #6 üzenetére
Most ugy beszelsz, mintha valamelyik ezzel egyutt megjelent modell megkapta volna már.
Nézzük csak: Htc One X, Lg 4X HD... Vajon meg fogják kapni? Még hírből sem lehet hallani róluk...
-
lacuspapus
tag
Na a samsung meg a híres támogatása... ez a perecelés a 4.3-mal még a kínai sufnidroid cégektől is gázos lett volna, nem még a legnagyobbtól!!
röhej, szégyen, gyalázat, (a káromkodás helye)... -
biroatis
tag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
ez most csak a függetlenre vonatkozik? nekem t-s van
-
klassz! tuti az utolsó frissítés a telefonra
-
MARTIN970215
tag
Na végre! Remélem hamar jön a Telenor függőre is!
-
gyurkikrisz
őstag
Na. Végre hogy kijött a frissítés, csak egy baj van: van már újabb. Majd 4.5 idején megkapják a 4.4-et is...
-
sheep
addikt
na végre, ideje volt
remélem hamarosan jön a magyar függetlenre is
Új hozzászólás Aktív témák
ma A számos problémát okozó firmware után a Samsung végül elkészült az Android 4.3 Jelly Bean frissítés stabil változatával.
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest