- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
-
"nagyobb képernyő" - ha a híreszteléseknek hinni lehet, <fél centivel lesz nagyobb a note, nem hiszem, h ez olyan sokat számítana.
Jobb hw, kamera: ezekis nagyon úgy tűnik közel azonosak, egyetlen előny a nagyobb RAM/beépített memória - amire mondjuk tény, a távolabbi jövőben szükség lehet még.
-
doooo
veterán
válasz
t72killer #59 üzenetére
Így akkor már világos. Egyébként attól tartok, hogy én is így járok... Drága lesz ez a Note, bár a nagyobb képernyő, jobb hw, jobb sw, ceruza, jobb kamera(?), stb. elég vonzó (ha kell 3 évig is simán kibírja az ember vele
). De az Edge megfizethetőbb lesz. Na majd kiderül..
-
Adódott egy példány értelmes áron a szomszédban. A srác előrendelt s7-hez kapta, ki se bontotta. Amúgy nagyon valószínű, hogy nem fogok note-olni, nekem csak az usb 3.1 lenne a többlet az s7edge-hez képest, az meg nem ér 60+eFt-ot. Kétlem, hogy bluray iso-kat akarnék a telefon és a pc között mozgatni
- az s7-eshez meg jó a 322-es vr. Az s8-at meg elvből kihagyom: ő lesz az első 4k modell, a gpu-ja még valszleg erősen köhögni fog a sok pixel miatt. A 7est fogom nyúzni min 2évig.
-
doooo
veterán
válasz
t72killer #57 üzenetére
Előre vetted meg a VR-t?
Egyébként egyszer már leszámoltak az USB 2.0-val... csak aztán újra visszatértek hozzá, biztos, mert jobban mutat a készüléken..(más értelmét nem látom) Aztán jött a C, de valamiért megint vártak, pedig megérdemelte volna az S7/Edge. (Most látom, hogy Note 5 megkapta. Akkor végképp értelmetlen, hogy elhagyták az új modellekben.)
-
Majdnem vettem az elmúlt pár napban egy s7 edge-et, de ezt mindenképp megvárom
. Nem hiszem, hogy megvenném, de gondolom jól lenyomja az s7 edge árakat, ilyen küllemmel 1:1-ben belső versenytárs, és ha hinni lehet a pletykált speckóknak véégre leszámolnak az őskőkori usb 2.0-val, ill komolyabb memóriát is kap a kicsike. Persze az új USB port új töltőt és új Gear VR szemüveget is jelent majd, utóbbi kicsit fájni fog, főleg, h pár napja vettem meg az elődöt
.
-
Keem1
veterán
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
RaveForce #47 üzenetére
+(#46) Keem1:
Már bocsánat, de van tapasztalatom. A családban van Note3, S5 és S7 edge. Szóval van közöm hozzá és a miénkről igenis felhajlik a fólia, ami konkrétan s7 edge-re való és ráadásként rohadt drága is volt.Vagy átvertek. Pontosabban nem felhajlik, le sem tapad rá rendesen.
-
ONEFREE
aktív tag
válasz
Antibazsi #45 üzenetére
Még én sem cseréltem a Note 3 am. Imádom, hogy van 3 zsír ujj aksi a táskában utazáskor és nem powerbank ozok. Nekem a cserélhető aksi a legnagyobb feature lenne. 😉 Jók az újabb készülékek, de annyit nem hoznak ami miatt azt érezném, hogy cserélnem kellene.Nagyon szeretnék már érezni egy "must have " érzést ha a kezembe veszem majd aNote 7 et.. 🙌
-
willope
tag
Oké, megszokott. De ha egyszer szép.
Ott van Pl. az LG ami radikálisan változtat minden évben a flagship formáján, és idén szerintem rosszul tette. Szebb volt a G4.
Jó a változatosság, de megvannak a veszélyei. -
Keem1
veterán
válasz
Antibazsi #45 üzenetére
"Az ívelt kijelzőről meg mindig felhajlik a védőfólia"
Ha valamiben nincs tapasztalatod, inkább ne mondj semmit. Az ívelt kijelzőn lévő fólia köszöni, de jól van.
RaveForce: én se szeretek, de ha olyat mondanak, amit a kezemben lévő eszköz megcáfol, nem hagyhatom annyiban.
Sőt, tovább megyek: attól félek, hogy úgy ráragadt a fólia, hogy majd nem tudom leszedni.
-
Antibazsi
aktív tag
Inkább használom még egy évig (vagy amíg bírja) a note 3-at. Csessze meg a Samsung! Kérem újra a cserélhető hátlapot és a sík kijelzőt! Ezek a rápattintós tokok amik az s7 edge-hez is vannak egy kalap fekáliát nem érnek. és ocsmány mind. és kb 2x vastagabb lesz tőlük a telefon. Az ívelt kijelzőről meg mindig felhajlik a védőfólia.
-
lezuvius
őstag
Feketebe most kell!!!
Note 5-t is imadtam es ha tenyleg meglepnek a 7-be a 4000mAh-s akkut....
-
RaveForce
veterán
válasz
DiamondBack #42 üzenetére
minden a hatékonyságon múlik, ha a használatát észre sem veszed, akkor jöhet... tesztek szerint a lumia 950-nél azért még gyorsabb volt beírni a pint, mint szkenneltetni a szemet, ellenben már az is élből úgy jött hogy működik sötétben, és szemüvegen is át, ami azért nem rossz...
-
DiamondBack
senior tag
Na majd ez hátha végre leváltja a 4-et
Bár az íriszszkenner még fölöslegesebb mint az ujjlenyomat olvasó... Csak árnövelő. Nekem valahogy életképtelen az hogy lehúzom az ujjlenyomatom az olvasón, beszkennelem a szemem, beírom a pin kódot, megválaszolok egy találós kérdést, plusz még egy szőrszál is kell majd lassan a dns mintához, hogy telefonálni tudjak.
-
es1
csendes tag
Azok akik azt írják hogy unalmas, azok mégis merre hajlítanák a kávát, hogy ne legyen az?
-
jUUh
addikt
Gyönyörűek!
-
jacis
nagyúr
Nagyon tetszik
-
Árpi001
senior tag
Ha nem kapja meg az infrát,nekem kihagyós lesz.
-
doooo
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #34 üzenetére
Mi az ott a jobb szélén? S6/S6 Edge kisebb, S6 Edge+ meg nagyobb mint az ott a képen... elég deformált összehasnlítás ez..
Szerintem nagyon jól mutat az edge kijelző egy ilyen szögletesebb készüléken... Note 5 is gyönyörű lett, de ez még egy lapát rá . Minden színárnyalat elfogadható. Egyébként dual kamera nuku?
-
atike
nagyúr
Vajon mikor cserélnek végre dizájnt és dizájnert...?
Note 5, S6, S7 mind így néz ki....
-
f(x)=exp(x)
őstag
Lehet hogy szégyen...de elélveztem!
-
RaveForce
veterán
jah hát ennyire leegyszerűsítve....kijelző és alul az ovális gomb.. ennyi erővel az iPhone-nál 2007óta ugyanaz a design... kijelző és kerek gomb... de ez azért nem ilyen egyszerű, sok kis apróság van ami bele tartozik a design-ba...
de pl ennyire szögletes edge designnal rendelkező samsung még eddig egy sem volt, tehát konkrétan ez egy még nem létező design....
-
törölt tag
Most nem kell telefon. Ha kellene mert nem lenne akkor valószínűleg megvenném annak ellenére, hogy edge lett bár nem akkora a lekerekítés .
Annyira viszont így elsőre nem üt, hogy az s7-et ezért eladjam vagy lecseréljem. Majd meglátjuk... -
Keem1
veterán
Nem lenne hátrány, az idei S szériás nagyvas "csak" 5,5 colos.
Viszont tavaly rendesen megszpatták az EU-s népet, mert hiába az S6 edge+, ha valaki a Nóta szériához szokott (stylus és a note feature-ök), az nem biztos, hogy megelégedett szimplán a nagy kijelzővel, extrák nélkül. Reméljük, ezt Samsungéknál is tudják. -
Weeman1
veterán
Nekem tetszik.
Remélem Magyarisztánban is forgalmazzák majd. -
balgab84
aktív tag
Lesz vagy 300 ezer forint:-) De a kinézete már, tényleg kicsit unalmas.
-
Matada2.3
veterán
Ez mind szép és jó, de igazán belezsúfolhattak volna egy 4000mAh-s aksit. Értem én, hogy az amoled nem fogyaszt annyit, meg optimalizálják, de akkor is.
(Ma minden cikknél aksi osztós nap van)
-
törölt tag
Én is úgy gondolom, hogy lesz valami trükk. Rajzolásnál pl nem érzékel az edge rész, így ha lecsúszik a toll, akkor az olyan, mintha az oldalkerethez érne. Kíváncsi vagyok már nagyon a bemutatóra, na meg az árára. Ezek az extrák nekem nagyon magas árat vizionálnak. Meglepne, ha az S7/Note5 árán lenne kapható.
-
moleculez
veterán
Az a lekerekítés jól néz ki, meglátjuk mennyire lesz használható. Meg az új UI is érdekel mit tud majd, a TW az egyetlen ami visszatart a Samsung termékektől.
-
Amalgam
aktív tag
Kiváncsi leszek az árára.
Vennék egyet, ha relative jó ára lesz. Úgy értem, hogy ha az S7 Edge-től nem lesz nagyon drágább. -
.Szaki.
addikt
Nem tudom hogy csinálja a Samsung, hogy évek óta ugyan azzal a formával operál, mégis van ami borzasztóan néz ki, van ami pedig remekül. Az S6 is ilyen és mindegyik Note. Egyszerűen gusztusos, letisztult, szép. Kíváncsi leszek a tesztre majd valamikor...
-
AllTheBest
őstag
Igaz, hogy túl sok változás nincs, de szerintem a samu most eléggé eltalálta a dizájnt az új telefonokkal, csak annyiz változtatnak, amennyit kell.
Bár nagyon nem abban az árkategóriábán van amennyit én kiadnék egy telefonért, ettől függetlenül kegyetlenül tetszenek ezek -
janeszgol
félisten
Fú emberek, ebben az acélkékben nagyon szép a telefon.
-
Keem1
veterán
Már majdnem beböfögtem, hogy "ugyanolyan, mint az S7e, még abban is, hogy nincs stylus", aztán jobban megnéztem a képeket, és oldalt alul ott van a kitüremkedő stylus
Csak megzavart, hogy egyik képen sincs mellétéve. Amúgy igen, ugyanaz a forma, ám továbbra is tetszik az S7 vonal külseje.aelod:
Szerintem a Samu az UI-t simán megcsinálja, hogy oda ne nagyon kerüljön stylussal bökhető dolog. Ujjal teljesen jól lehet amúgy, szóval ilyen-olyan ujjal oldalról behúzható dolgok nyugodtan kerülhetnek oda, meg olyasmi, amit nézni kell, tollal nyomogatni nem. Ez tuti nekik is eszükbe jutott. -
joey04
titán
S6 óta van új design. mi a pöcs unalmas ezen?
9: szopás lesz
-
aelod
veterán
Nem tudom, hogy tollal milyen lesz bökdösni az edge kijelzőt. Szerintem nem túl praktikus. De csak szerintem. Mindenesetre elég impozáns külsőleg és belsőleg is. (6gb RAM
)
-
Gilberto
aktív tag
Jöhet, ha tényleg így fog kinézni.
-
RaveForce
veterán
3600mAh-nal azert remelem nagyobbat dobnak, ha mar S7E-ben is akkora van, persze az se karcsu, de azert nagyobb meret mellett a 4000 meglepheto lenne
-
monroe8609
aktív tag
Nem rossz!Csak egy kicsit unalmas...
-
Fejvadi
nagyúr
Szép, de nem sok a változás, már ha ilyen lesz.
-
MattM
tag
Samsungul néz ki, semmi új kb. Viszont ennek ellenére szépséges
-
VIBO
őstag
Szép dög
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest