- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Igen, de senkit nem zavarna, ha a 23.976-os videokat kepet-hangot felgyorsitva 24 fps-sel le tudna jatszani, sot, eszre se venne senki a kulonbseget, csak ezek szerint a hangot nem gyorsitja valamilyen szoftver, de ez mar szoftveres problema. Ha olvasnal is, nem csak irnal, akkor latnad, hogy fent is ezt irtam.
-
lenox
veterán
En is azt mondom, hogy ez egy szoftveres problema, bele kellene rakni a videolejatszokba, hogy 23.976 video 24 fps-sel lejatszasa, azt az 1.0-s juzer is ki tudja valasztani. Ehelyett ha jol ertem amit irtal, elcsuszik a hang. Mi lenne, ha a buta szoftverben nem csuszna el a hang? Meg lenne oldva a problema... Erre mondom, hogy ezt konnyu megcsinalni, en is megcsinaltam, biztos mas is meg tudja.
-
lenox
veterán
nyilván a tökéletes eredmény lehetetlen. Szoftveresen nem lehet csodát tenni, ha a hardver nem alkalmas rá.
Az meg oke, hogy a 24 fps-es video az hardware korlat, de hogy a hangot felgyorsitani is hw korlat lenne, az nem tunik tul valoszinunek, sajat szoftverben directsound-dal meg core audio-val is megy, gyanus, hogy mas is meg tudja csinalni. Az lehet, hogy a consumer videolejatszok nem tamogatjak, de ez egy viszonylag egyszeru feature. Persze kiveve, ha a hangot is hw tomoriti ki, es egybol le is jatsza. De nem tudom, ez mennyire van igy consumer lejatszoknal, csodalkoznek, ha egy lejatszo sem lenne, ahol a cpu hozzafer a kitomoritett hanghoz...
-
lenox
veterán
Hat eleg szar az a szoftver, ami a kepet fel tudja gyorsitani, a hangot meg nem... Az vilagos, hogy ha a hardware nem tamogatja, hogy 23.976-tal kijojjon a kep, csak 24-gyel, akkor abbol nem lesz 23.976-os lejatszas, de hogy a 24-hez ne tudjon hangot hozzagyorsitani, az mar csak szoftveres problema, es nem is nehez.
Amugy nekem eleg rossz ez a szinkron erzekem, de 2-3 framenyi elterest en is eszreveszek, szoval az ilyen csuszas mar 1-2 perc utan hallatszik mezei usernel is. Az erzekenyebb szakik mar 1 frame-et is eszrevesznek. Masfel ora utan meg mar 5.4 sec a kulonbseg, a masfel masodperc hogy jott ki?Amugy a Packard Bell az Acere, nem? Szoval meg kell nezni az Acer notebookokat, van Fusion-os, de 15.6-os merettel kb. 2.5 kg, szoval a Packard Bell valtozat is ennyi nagysagrendileg, nem 1.3 kg, ahogy te is irtad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest