- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
3GS-en az átvezető animációk szaggatnak… az alkalmazások első indításakor, a menü előhívásakor, mappa kinyitásakor csúnyán beszaggat.
-
er2es
tag
válasz
ServerWorks #23 üzenetére
i4 en telefonálás közben jelenik meg...
-
máyköl
veterán
válasz
Mr.Grincs #24 üzenetére
Nekem baromira nem tetszett az I4 mikor kijött, mármint a külseje.
A 3G/3GS -é sokkal jobban bejött.
De egy ideje annyira megtetszett az I4, hogy tényleg már sokkal jobban tetszik mint az előző modelleké.Szerintem se fog most változtatni a külsőn az Apple, valami iPhone 4S -t kidob, aztán majd az iPhone 6-nál lesz új design, de arra kíváncsi leszek milyen lesz, mert most tényleg nagyon el lett találva. Tovább "négyzesíteni" szerintem nem lenne értelme, az már csak csúnyítana rajta. Viszont nem is térhetnek vissza a 3G/3GS külsejéhez, szerintem többet nem csinálnak olyan formát. Hmm, érdekes lesz.
-
ServerWorks
aktív tag
nekem nincs FaceTime ikon... iPhone 4 - nektek?
-
daniel909
addikt
válasz
Mr.Grincs #18 üzenetére
véleményem szerint még marad az iphone 4 kinézet. 2évente szoktak változtatni a dizájnban vagy anyaghasználatban. szerintem csak az antennákat variálják át. esetleg 1 2 centit vékonyítanak. bár annak nem lenne sok értelme, így is elég vékony.
ilyen iphone tetszene gondolom: [link]
-
manchester85
veterán
válasz
Mr.Grincs #18 üzenetére
A legszebb mobil, amit valaha láttam, az az iPhone 4.
Hűvös elegancia, minimalista design, iszonyú minőségi érzettel. Pl. ez a koncepció szerintem sokkal kevésbé tetszetős, mint az iPhone 4. Tovább vékonyítani nincs értelme a telefonokat, hisz rontana a fogás biztonságán. Legyen nagyobb kijelző, használják ki jobban a helyet, de a design ne változzon szerintem. Akinek nem jön be az i4 kinézete, az súlyos ízlésficamban szenved, vagy nem ért a divathoz.
-
Mr.Grincs
veterán
Akkor nem is érdemes felrakni 3GS re ez új frissítést?
-
er2es
tag
hát nem tudom, de nálam a Safari nem hogy gyorsabb, de mintha sokkal darabosab lenne
az számíthat hogy nem rendes ios updaten keresztül raktam fel, hanem gépről shift+restorral??
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
ServerWorks #6 üzenetére
Köszi.
-
Mr. Byu
aktív tag
Én egyedül a personal hotspot miatt vártam, nagyon jól működik (T-Mobile hálózaton).
Sok helyzetet el tudok képzelni, amikor jól jöhet, pl. ha véletlenül elmegy az internet a lakásban, de mindannyiunknak szüksége van pár fontos adat lekérdezésére, vagy nyáron a nyaralóban ezzel egyszerűen lehet internetet csinálni a családnak.
iPhone bele a dokkolóba (vagy csak simán kábelre), és hadd szóljon! Nagyon ügyes kis funkció, szuper, hogy végre az iPhone (4) tulajdonosok is élvezhetik az előnyeit.
-
daniel909
addikt
gyorsult a safari de eddig is elég gyors volt (nekem). Nekem egy új facetime ikonban ki is merült a frissités. egyébként kicsit laggy nekem. komolyan. néha be be szaggat az animáció.
-
BiP
nagyúr
Ezek szerint sima 3G-re már nem is jött ki?
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
Bathory Peti #2 üzenetére
04.10.01
-
hemaka
nagyúr
Én feltettem még tegnap este, de a beállításokban nem jelent meg a net megosztás bármit is csináltam vele. De a safari egész jól begyorsult. Csináltam is egy kis tesztet.
Reggel visszapakoltam a 4.2.1-et. -
Bathory Peti
aktív tag
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
És milyen basebandra frissitett?Nem tudod megmondani?
-
Black Dragon
addikt
Én már délelőtt frissítettem!
Nagy változást nem vettem észre, talán a safari lett kicsivel gyorsabb, meg a beállításoknál 1-2 + dolog van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új iPad debütálása előtt elérhetővé vált az iOS 4.3.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest