- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vincze1211
csendes tag
helló mindenki. nem tudtok vmi programot, amivel ki lehet függetleníteni házilag? mert erre vonatkozó tartalmi infót nem dobott ki a gugli. előre is köszi
-
-
-
sdd2
veterán
Nekem nem linkelt semmit mert nincs ilyen telefonom.Itt egy oldal:champ témák
-
-
-
Hülye kérdés, jobb helyet nem tudok... témákat hogyan lehet rárakni, honnan lehet beszerezni?
-
hurrikan
addikt
Játékot hogy lehet telepíteni rá?
Ajándékba vettem egyet, de ahogy a többi telónál (Sony Ericsson, Nokia) megy, úgy enné nem. Felteszem a jar fájlt az egyebek mappába és onnan akarom telepíteni elindul majd kiírja hogy "java error" és ezzel be is fejezi, szabad hely van még bőven. Semmit sem tettem a telefon memóriájába, kártyára van téve minden. -
Csocsesz75
őstag
-
Hurka88
csendes tag
Sziasztok!
Az szeretném kérdezni hogy .doc illetve .pdf kezelés van-e a telefonban? Válaszokat előre is köszönöm.
-
hazai
tag
köszi az infot egyre beruházok az asszonyak jol lesz ugyis terveztem veni egy corbyt de megondoltam mivel kisebb és könnyebb,igazi csajos telo.
-
AS
félisten
Gratula, nekem is jobban tetszik mint corby meg társai, na meg gyorsabb is. 32-25 körül láttam most gsm boltokban jó kezdőár.
-
Sentinel80
aktív tag
Ajándékba vettem ezt az apróságot
Tapasztalatok:
Poz.
-elöszőr azt hittem a boltban, hogy nincs a dobozban a telefon (annyira apró), de kiderült, hogy féloldalasan, de benne van
-teljesen más mint az s5230, Genoa, Corby, designra veri mindegyiket, a champ olcsó, de elegáns, drága megjelenésű, nem egy tucat darab érintős teló
-Sok csaj szerintem gyilkolni tudna érte, igazi kis ékszerdoboz, az egyik legkisebb telo amit jelenleg kapni lehet [cukifaktor 100%]
-kinézete alapján, lehetne akár a Galaxy S mini is
-aksi nagyon sokáig bírja
-a rádiót végre headset nélkül is hallgathatjuk
-minden benne van alapból ami kell: facebook, twitter,stb..
-a kamera szép képeket csinál
-könnyen kezelhető, egyszerű felületNeg.
Igazából nem hibák, inkább apróságok:-a hangerő szabályzó lehetne a másik oldalon ahol a keylock, de most ez az új design, nem tehetünk semmit, a Galaxy S-en is hasonló az elrendezés - megszokható
-a fizikai gomboknak nincs háttérvilágítása, bár nem nehéz kitapintani - kárpótol a hatalmas készenléti időAhogy szokás az arenán én egy tetszett+ajánlott plecsnit adok az apróságnak.
-
AS
félisten
Fen van Magyar Samsung oldalán!
Nagyon kíváncsi vagyok menyi lesz szolgáltatoknál
link -
johny dragon
aktív tag
Ennyiért kapsz egy Samu Genoát is, kb ugyanazt tudjáj, csak a Genoa 2,8".
-
Norbi21
senior tag
Ebben igazad van, viszont ha nem fog neki bejönni mondjuk a kis kijelző miatt (hiába hirdetik úgy, hogy optimalizálva van rá a szoftver), lehet egy életre elmegy a kedve a táccsos telóktól, beskatulyázza mindegyiket, hogy rossz, és sose vesz többet olyat. Mondjuk az meg már nem az én bajom
-
ksanyo
tag
Persze 25 nap 1000mAh-val?
Kikapcsolva?
-
FRENK1988
veterán
2,4 coll már túl kicsi a táccsélménynek
-
hemaka
nagyúr
Érdekes kis telefon
-
n6230i
tag
X10 mini után szabadon. Ha azt a minőséget eléri, akkor nagy gond nem lehet!
-
rudymester
senior tag
20k környékén itthon is vinnék és tuti befutó lenne a kisiskolások körében. LG-nek is lesz ilyen készüléke hasonló paraméterekkel, meglátjuk ki fog győzni.
-
AS
félisten
Videó ( már több mint 2 hónapos)
Már itt is gyors voltlink
Azért lol hogy ez a kis törpe gyorsabb mint Samsung Star, és társai vagy Lg társai, semmi akadás. -
David75
őstag
-
törölt tag
4 ikon... meg pár oldal
elég randa meg kicsi a képernyő
-
AS
félisten
Kiváncsi vagyok itthon menyi lesz, láttam egy videót róla elég gyors volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest