- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Jogos !
Beirtam a config.txt-be amit írtál ,de olyan mintha nem érdekelné. Pontosabban már részeredmények vannak (pl. van már kép videó lejátszaskor és működik a CEC is (HDMI 0
)), de még akadnak problémák is. Pl a 60Hz még mindig nem választható opció. Azután ott van még a HDR is, kipróbáltam egy HDR-es videót és nagyon fakók a színek. (Ha a TV-vel játszatom le akkor szép színes).
A régi RPi3-amhoz már olyan régen telepítettem a hangkártyát ,hogy el is felejtettem már , hogy ahhoz is kellett a config.txt-be matatni, de megnéztem és tényleg van ott egy bejegyzés ezzel kapcsolatban. Át is másoltam gyorsan a RPi4-be ,de továbbra sincs ott a választható hangeszközök között.Itt is olyan mintha nem is érdekelné a config.txt.
Néztem SSHval is meg Windows-os kártyaolvasóval is, hogy nem-e valamiért nem mentette el vagy esetleg nem-e egy másik config.txt-t szerkeztettem ,de szerintem nem ez baj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Gamer számítógép Z3 Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest