- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Ha iOS, csak is Safari. Mindet kiprobaltam mar, egyik rosszabb, mint a masik.
-
malnabokor
senior tag
Én is letöltöttem a szinkronizálás miatt, egy napig használtam, utána visszaváltottam Safari-ra (előtte Mercury-t használtam, de azon még nincs split-view).
Alapvetően első nekifutásra nem rossz, de a letöltéskezelés hiánya az elég fájó pont, plusz a lapok kezelése nekem problémásabb volt mint Safari-n. A könyvjelző szinkronizálás jó lenne, de ott almenüben jeleníti meg mint asztali könyvjelzőket (örültem volna, ha egységesen lenne kezelve a könyvjelzők).
A kezdőlap is lehetne könnyebben testreszabható, de másban nem volt rosszabb (sem jobb, iPad Air2-n érzésre kicsit lassabb is volt az app, viszont a multitasking működik becsületesen) -
asvald
senior tag
rövid ideig tartott megvalósítani
-
Felületesen átfutottam (tegnap este).
Alapvetően 2 böngészőt használok: Safari (kb mindenre), amit a safari nem jelenít meg jól, vagy nem működik, arra pedig a Puffint.
Többen írták, hogy észrevehetően gyorsabb a Firefox, mint a Safari: ha nagyon figyelem, lehet.
Kerestem, hogy hogyan kezeli a letöltéseket (not implemented: yet)
Egyetlen előnyét látom, látnám (ha használnám), hogy az asztali gépen Firefoxot használok és azzal tudna szinkronizálni.
További hátránya, hogy nem állítható be alapértelmezettként, csak JB használatával.
-
PandaMonium
őstag
Ideje volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos cigaretta 🔞
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest