Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Értem. Írtam, hogy nem volt egyértelmű és azt hittem a Minire gondolsz.
A többivel egyetértek, nekem sincs szükségem HDD helyekre... érdekes módon csak a jóval kisebb HTPC/NAS házaimban.
ODD-t is múlt héten vettem ki a desktopból, de kb. 6-7 éve nem használtam, kábel nélkül állt bent, csak lusta voltam kiszedni (Persze aztán 2 nap múlva kellett volna CD-n kapott röntgenképhez, először a 6-7 év után, de ez már csak ilyen.
)Más téma, de mondjuk ha már itt tartunk akkor az ATX is kicsit érthetetlen számomra. Arról pár évvel előbb szoktam le, mint a HDD-kről, kb. valahol az ODD környékén. Nem is emlékszem mikor volt utoljára ATX lapom. 6 éve biztos nem, azóta csak mATX, mITX (vagy olyan kicsi mATX ami mITX házba is befért
)
És ezeken is üresen állnak a slotok. Vga-n kívül talán a Diamond Monster MX300 volt utoljára a gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ODD-t is múlt héten vettem ki a desktopból, de kb. 6-7 éve nem használtam, kábel nélkül állt bent, csak lusta voltam kiszedni (Persze aztán 2 nap múlva kellett volna CD-n kapott röntgenképhez, először a 6-7 év után, de ez már csak ilyen.
)
)