Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Hat attol fugg mit nezel ebben az arkategoriaban, es akik bepakoljak azok mast sporolnak ki.
Ok kamerara meg gpu-ra gyurtak, nem procira. Ha arra is gyurtak volna, kobo annyiba lenne mint a SE X10 kezdoara, vagy a Desire-e.Ez tucattelefon lesz, mint az 5800 volt.
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
Hat hidd el ez egy s60v5-hoz kepest villam Multitask alatt meg persze hogy elfogy az eroforras ez minden telefonban feauter , de mennyibe kerulne szerinted egy Cortex-el vagy egy snapdragonnal?
Amilyen okosak voltak muszaj most egy kicsit gyengebb tomegtelefont kiadniuk utana majd jonnek a monstrumok.
-
AkosL
aktív tag
Pl. multitask alatt el tud fogyni nagyon hamar az erőforrás. És a honlapok megjelenítését is a proci számolja (html, JS kódok, stb.) amiknél nem árthat pár plusz mhz. De innnentől nagyon troll lenne és off, nem értek ilyen szinten a mobil os-ek lelki világához, hogy ki, mit, hogy csinál, csak használom.
Én is néztem videókat és tényleg jónak tűnik, bár sokszor gondolkodik. majd meglátjuk ha itt a final release és az első tesztek.
-
Misály
addikt
Mondj egy komoly programot amihez keves a 680 mhz. Symbianrol beszelunk. Nem androidrol meg ios-rol. (es nem trollkodaskent utalok most rajuk, de ha jol tudom mindketto eroforrasigenyesebb )
Nem mellesleg a piac egyik legerosebb gpu-jat kapja, es sok esetben az szamol a proci helyett. (12 mp-es kepek lapozasa folyamatosan megy rajta)Tomcat, akkor telleg nagy merce
[ Szerkesztve ]
-
AkosL
aktív tag
Azért a 680 Mhz már kevés lehet egy-egy komolyabb programhoz.
Az iphone miért lenne bruzsoá mobil? ezt sosem fogom megérteni. Mert tökéletesen használató és mindent tud, ami nekem kell és amit az android nem?...nem flame indításnak.nem kell reply.csak kijött belőlem.
-
Spancho
senior tag
Úgy is az lesz hogy nyomják a reklámokat hogy mekkora király mindenki vegye meg,
amikor eladtak belőle pár millát akkor bejelentik az n8 utódját és kihoznak ebből még 500féle verziót.Ez a minden évben új iphone is már egyre gagyibb aztán még is veszi a sok burzsuá.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Tomcat
őstag
Én már nagyon várom ezt a telefont mint a messiást! Telefonszervizes ismerőseimre hallgatva passzoltam az N97 mindkét fajtáját (pedig vettem volna mindkettőből), így tanácsukra bevárom ezt az N8-at. Remélem negyon jó lesz mert elég nagy a mérce amit nálam meg kell hogy üssön. Konkrétan egy N82 - N95-8GB párost kell hogy leváltson.
Tomcat
-
Cannabis7
senior tag
várom a tesztet, ha ze a symbian ^3 elég jó lesz, akkor talán a tulajdonosa is leszek egyszer
miért gyenge a hardver? 680 mhz-es proci sztem elég, főleg symbian-hoz.
Az egy dolog h a windows mobile megzabálja a 600 mhz-es procit is, de a symbian jól optimizált szokott lenni.
jah és nem vok nokia fan, csak 1 nokia volt még a tulajdonomban, egy 3410-es, próbálni viszont sokat próbáltam, többnyire nem jöttek be annyira, de a symbiannal sose volt gondom, azt leszámítva, h kicsit már elavult, de talán ez a ^3 már jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Amoled kijelzőnek már rég benne kellett volna lenni-e egy pár Nokiában.
-
AkosL
aktív tag
válasz korpicschess #15 üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy egy viszonylag gyenge hardware-ből mit tudtak kihozni...
-
korpicschess
veterán
Azért elkésett az N8 is szerintem...
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Misály
addikt
válasz MittuDomain_ #12 üzenetére
hol volt itt szapulas?
-
MittuDomain_
őstag
Vigyázat, elkezdődött a samu am-oledek szapulása!
Mindjárt jön AS és megvédiSi tacuisses, philosophus mansisses.
-
total90
veterán
Jelenjen már meg
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
.bableWes
őstag
csak legyen jo
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
eldiablo
addikt
Nemrég láttam egy ilyet egy Nokiás manusnál.
-
FRENK1988
veterán
Tesztet teszet
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Misály
addikt
Erdemes megnezni par ehavi hands-on videot, az utolso firm amit lattam juli 29-ei es teljesen korrekt az 5800, N97 megjelenesi allapotahoz kepest.
A nativ xvid, meg bongeszojavitas akkorra fog megerkezni ra mikor ide a szolgaltatokhoz. ( nem hiszem hogy egyszerre fog megjelenni itthon es nyugaton, igaz a sajtosok mar a lokalizalt verziot lathattak). -
papi77
addikt
Ha ez is egy olyan "béta" szoftal jön ki mint az N97,akkor nem lesz valami nagy siker...
Az első: NOKIA 1611
-
Steven
addikt
Kíváncsi vagyok ebből a telefonból mi lesz . Jöhetnének már a wp7 telefonok is ...végre felpezsdülne egy kicsit a piac...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS