- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Depression #31 üzenetére
+1 5,8" qHD felbontassal meg TFT kijelzövel, az mar tenyleg vicc..
#32 mondomén: Nap mint nap latok az utcan igy telefonalo embereket, akiknek headset van a fülükben.
-
autox3c
tag
Jussunk már túl ezen, könyörgöm!
Fel nem fogom, hogy
a) miért kell ezt minden nagyobb méretű telefonról szóló hírhez beírni?
b) mi a vicces ebben egyáltalán?
Ha meglátsz egy 7-es bmw-t azon is nevetni kezdesz, mert nagyobb az átlag swiftnél? Most komolyan, get over it!
Valószínű a Samsung nem gyártaná ezeket a termékeket ha bukó lenne... -
mondomén
őstag
Sima füles, nem headset. Mostanában én is úgy telefonálok, ha épp zenehallgatás közben hívnak. Eddig előszedtem a telefont, kihúztam a fülest a fejemből meg a telefonból is és beszéltem aztán a végén vissza minden. Nah ez baromi kényelmetlen, könnyebb csak elővenni a telefont és a seggébe beszélni.
-
Depression
veterán
Én meg azon fogok röhögni, aki megvesz egy ekkora készüléket tft kijelzővel. Elértük azt a kort, hogy a kínai nevesíncs gyártók jobbat dobnak piacra.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Úgyis több lesz mint a kiírt szám, annyi Galaxy van már hogy lassan az ember mást se tud venni.
Nem feltétlen jó már ez sem. -
amisis
aktív tag
nem akarom mondani de ez már s4 formaterv :S
-
Badb0y
addikt
válasz
Armagedown #22 üzenetére
Boltba lehet okos tv-t kapni, hátizsák helyett megfelelő lehet
-
Armagedown
őstag
Ez a telefon nekem még mindig túl apró
-
O N E
tag
Ahelyett, hogy azt számolgatnák, hogy mennyit adnak el, csinálhatnának már egy új dizájnt.
-
Badb0y
addikt
Óóóóó igen, ez az toljuk ezeket a lovat agyon.....o dolgokat... Nem hogy az akkumulátor üzemidejét tennék már rendbe az okos telefonoknak, kiadunk nagy-nagyobb-legnagyobb s....t.
Ezzel is biztos könnyű telefonálni. Jelenleg az i5-m (nem nagyzolásból) is nagynak tartom, ami rendes telefonméret kb. az i4 volt.Miért kell ez ? Ki akarják szorítani a tableteiket a piacról ? Vagy tényleg van erre igény ?! Hihetetlen ...
-
Destr4ct
aktív tag
Én már a Galaxy S I9000-t sem tudom (merem) egy kézzel használni utcán, buszon. Innentől kezdve tőlem akár lehet nagyobb is...
Egyesek úgy viselkednek, mintha kötelező lenne ilyet venniük.
Kicsit más dolog, de pl. kabátból is gyártanak XXXL méretűeket, mégsem hőzöngsz, hogy az túl nagy neked, és minek csinálnak olyat... stb.Abba is belegondolhatna a sok panaszkodó, hogy sokan (pl. én is) elsődlegesen már nem telefonként gondolunk ezekre a készülékekre, hanem mint hordozható számítógépekre, multimédiás eszközökre. Ebben az esetben pedig a lehetőségekhez képest minél nagyobb kijelző előny. A telefonálás, mint funkció másodlagos, harmadlagos dologgá avanzsált. Persze kell bele az is, mert nem akarok egy másik készüléket is magamnál hordani csak telefonáláshoz. Aki elsődlegesen telefonálni szeretne, valószínűleg nem ilyet fog venni. Manapság is lehet ugyanúgy feature phone-okat kapni, mint céleszköz telefonálásra.
Az meg, hogy valami hülyegyerek kiröhögne, ha az utcán ezzel látna telefonálni, pont nem érdekelne. Volt idő amikor még az is fura volt, hogy egyáltalán valaki mobiltelefont használt.... -
Dany007
veterán
Szerintem biztos hogy szarrá röhögném magam!
Mondjuk nem feltétlenül kétajtós szekrény méretű emberek használnak csak ilyet... Egy átlagos férfi vagy női kézben pedig biztos hogy roppant viccesen néz ki.
De mondom ez saját szubjektív véleményem. Nem tény. Nem kell vele foglalkozni.
-
daneel92
tag
de..de...túl nagy!!! sose fogom ezt megérteni, amit nem tudok egy kézzel használni, azt nem tudom az utcán, buszon normálisan használni, márpedig ott használom a telefont.
-
Amalgam
aktív tag
Vajon hány méretben hoznak még ki Galaxy SIII kinézetű tefefont?
-
Ez már phablet
-
georgooo
csendes tag
wtf? a galaxy grand mindjart 1 eves modell??????????
-
Dany007
veterán
Én nehezen tudom elképzelni, de a számok alapján bizony van. Plusz az itteni fórumosok szerint is.
Note meg a Note 2 pl nagyon kelendőek. Mondjuk azok még sehol sincsenek a 6 colos óriáshoz képest...De szerintem meg akárki akármit is mond, ekkora telefonnal telefonálni az utcán közröhej. Én biztos szarrá röhögném magamat ha ilyet látnék. Tudom sokan vannak így itthon is ekkora telefonnal, sőt még csajok is... De pont les...rom. Az én szubjektív véleményem szerint egy ekkora tepsit a füledhez tartva telefonálni az mocskosul vicces.
-
AS
félisten
Galaxy Grand DuoS bol elment 2 millió más csak álmodhat erről. Igen valószínű ez amolyan felmérés hogy kell e ekkora kijelző az embereknek.
-
<Adamsky>
nagyúr
Az bizony már kicsi lenne giga-nak.
Ugyanis itt a Note 8.0. Szóval a "giga" nem árt, ha min. 8,5"-ös, vagy még inkább 9"-esRetekegér
"Szvsz tesztelik a határokat..."
Én ezt inkább szőnyegbombázásnak nevezném. Tuti van nekik valamilyen kicsinyítő (vagy nagyító) sugaruk, amivel mindenféle méretbe le tudják gyártani ugyanazt a készüléket. -
Retekegér
MODERÁTOR
A Galaxy Grand DuoS ennyire kelendő?
Szvsz tesztelik a határokat az 5,8 és 6,3 hüvelykes kijelzőkkel, vajon tényleg olyan nagy kereslet lesz rájuk? -
Dany007
veterán
"A Samsung várakozásai szerint a frissen bemutatott óriásmobiljai is kelendőek lesznek."
Azért az elég csúnya lenne ha nem így gondolnák...
-
bloomberg
tag
Jövőre pedig jön a galaxy giga 7.0....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest