Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Stalker-2572 #71 üzenetére
Én múlt héten 60 km-es kört mentem, de dettó nekem is a fenekem nem bírta inkább a távot, és 30 km körül jöttek a gondok nekem is... Nem tudom van-e kényelmesebb nyereg. Ez jobb, mint a régi bicajomon ami volt, de ez se jó...
Nekem van pumpatartóm, meg hozzá minipumpa, múltkor próbáltam vele felfújni a gumit, hát nem igazán ment nőtt a nyomás benne. Pedig jól tettem rá a tömlőre. Nem értem. Én sztem nem fogom hordani magammal. Pótbelsőm nincs egyelőre, nem is tudom van-e ebbena gumiban belső (csak van).
Ezekre a közepes túrűkra nem szoktam szerszámot vinni, a bicajos táskába se nagyon férnének bele. A liter körüli termó kulacsom meg kicsi, sose elég.
A másik: legfőképp a nyereg miatt, én kevés lennék egy Balaton körre. Nem hiszem, hogy 100 km-nél többet kibírnék. 1 nap alatt semmiképp nem tudnám körbetekerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest