Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacika112

aktív tag

válasz MZperX75 #78 üzenetére

"Targoncás barátom 8órára 1450-1600 font között keres Angliában ,a másik haver szakács Londonban 1200-1300 és joval kevesebbet kapnak ,mint egy ango,l ugyan az a munkáért!"

nem kell kérdeznem mert megválaszoltad
    NEM MAGYAR ÁTLAGOT NÉZEL

"Akkor nem beszélve arról ,hogy az ország nagy része hivatalosan nincs,vagy létminimumra van bejelentve,ami az jelenti,hogy a srtatisztika nagyban hibázhat!"

örülök hogy már 36 éves vagy és jó a kereseted de nem ez az átlag
    az áltag a minimálbér amit nem is mindíg fizet ki a drága vállalkozó mert hozzád hasonló a felfogása és azt hiszi ha neki jól megy a melósnak nem is számít ha nem csengeti ki azt a pár 100 ezret és mivel nincs bejelentve nem nagyon tud reklamálni mert nem pár százezret bukik hanem rászáll az APEH és még a házát is elviszik a vállalkozó meg rég megspórolta az apehravalót

utsó offom vissza se nézek mert dührohamot hapok

• Lacika112

aktív tag

válasz MZperX75 #49 üzenetére

"Ne a bkv bérekből indulj ki,és ne a kiskereskedő négerének a fizujábol,igen is 150-180 az ma az átlag itthon!"

nem akarok a zsebedbe turkálni de ha ennyit keresel jó neked

EZ MAGYARORSZÁGON ROHADTUL NEM ÁTLAGFIZU max akkor ha nem veszed bele a2kezi melósokat
    vagy én nem tudom hol élsz lehet én vagyok rossz helyen az ismerősem kb ha 80 at keresnek átlagba nem hogy 180at :Y
    ne a politikusok heti bérét vedd szabadság alatt havi magyar átlagnak létszíves mert mérgembe elfeledtem mit akartam írni eredetileg

Új hozzászólás Aktív témák