- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
-
Kanczy
veterán
válasz
Schuler888 #29 üzenetére
Szerintem fordítva működne. Nem hívhatsz valamit egy kisebb csoport tagjának, ha a nagyobba tartozik. Na mindegy, ez már csak szemantika
-
Kanczy
veterán
válasz
Schuler888 #27 üzenetére
A lézer a fény egy fajtája, viszont attól, hogy valami fény, az még nem biztos, hogy lézer
-
hmb
aktív tag
válasz
Cattle_Decap #22 üzenetére
kanczy : a kivalo Kuczka sci-fi antologiajabn is mint uropera hivatkoznak ra,semmi mast nem tettek lucaek mint egy random lovagos meset az urbe tettek.lezerkard baszki....attol hogy nagy kasszasiker volt anno meg meg pont annyi erteket kepvisel mint egy superhosos film.
necropedo: lasd fent,bocsi skacok attol hogy milliok imadjak attol meg szar. a mcdonalds is tarol a piacon de attol meg senkinek nem jutott eszebe hogy mint minosegi etterem hivatkozzon ra.a stalker,az egy ember a foldrol az sci-fi. -
doooo
veterán
Ez inkább csak "Kylo Edition"... valahogy nem bejövős a dolog, ugyanakkor a piros S-Pen már nagyon szép. Anno a Bosszúállók által ihletett színkombinációs Galaxy-k jobban sikerültek. Meg volt batmanes is ha jól emlékszem, az is szimpatikusabb volt.
-
Adamyno
tag
Nem rossz készülék a Note talán, bár nem értem mit tudnak még felmutatni pluszban minden évben. Én a Note 4 körül elakadtam, mert annak a mérete, anyaghasználata, strapabírósága és a tudása bőven elég volt. Na most ezt évek óta fokozzák, ha mást nem is de az árát biztosan és erre még rájön ez a matrica a hátulján, egy star warsos papírdoboz és egy darth vödör háttékép plusz pénzé... hát nemtudom. Ha megnézzük azt az árat jelenlegi árfolyamon magyar áfával felszorozva, akkor elég jelentős összeget dob a gép
-
-
Noukoum
veterán
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Ha a tizedét költenék, már akkor is sokkal jobb lenne mint ez a trágya 2 rész. Pedig egyiknél sem volt túl nagy elvárásom.
Egyébként Kylo Ren még nem Sith. És ő van a termékeken.
-
hmb
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
elotte sem kepviselt minoseget,meg a mufaj neve is uropera.brazil szappanopera szint, csak az urben. ezen a disney nem tudott mit rontani
-
Schuler888
senior tag
Ruhellem a StarWarsot, de a fekete-voros szinosszeallitastol mindig megdobban a szivem
-
retroid
senior tag
Bár lehetne kapni itthon....
Biztos hogy vennék azonnal.....
-
Fuu ezek nagyon jól néznek ki
Jöhetne egy nekem is.
-
Kanczy
veterán
Az a piros-fekete Buds gyönyörű, nem rúgnám ki az ágyamból
-
fRooStzzZ
senior tag
Aranyos lett, viszont én most a N10-et kihagyom, mert több szól most ellene sajnos, mint mellette.
Meglátom a következő mit gurít.A csomagban a Sith témájú készüléken kívül egy speciális tok, egy gyűjtői fém jelvényt, piros S Pent, illetve piros-fekete Galaxy Buds-ot.
Nem vagyok olyan aki ilyen miatt szokott szólni, de ez valahogy kicsit nyomja a szemem.
Nem hiányzik innen valami? pl. Található, Találunk, tartalmaz stb.
De egyik másik szó sem illik bele teljesen, kicsit bután jött össze ez a mondat. -
Dilibolygó
újonc
Úgy hiányzott, mint egy falat kenyér!
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
+1
Bezzeg Star Trek Speciális Editiont csak a Meizu csinált, ráadásul egy szerény középkategóriás modellből -
Ha a Disney csak fele annyit költene írásra mint marketingre, a filmjeik nem lennének ilyen ostoba hulladékok. RIP SW.
-
Segal
veterán
Pedig azt a "pixelhibát" már nagyon leszedhetnék a kijelzőről
-
HawerKing
őstag
En megveszem
-
A sötét erőkhöz méltóan ez is kémkedik?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- XPEnology
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- iPhone 16e - 128 gb - One függő - Vadi új
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó