- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #13 üzenetére
Jaa, jaa. Úgy már tiszta.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #11 üzenetére
Sorry nem azt írtam amit gondoltam
tudom,hogy japánban népszerū sport, de az mlb the show nem japánnak készült (nincs jpn verzió), náluk a Pro Yakyuu Spirits a sláger -
hombre[EU]
veterán
Nem is mondtam,hogy bukás lenne(vagy azt,hogy nem jó játék). Azt nem értem miért ragaszkodtak hozzá ennyire, nem volt egy system seller és a mainstream sportjátékokhoz képest nem is fogyott jól.
Egy LBP,Ueda játék stb ezekkel legalább meg lehet személyesíteni egy platformot...a baseballról nem sokunkat jut eszébe a playstationlegyen az én bajom
-
l.skywalker
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #7 üzenetére
Elvileg az MLB sorozat elegge nepszeru, foleg h 1997 ota adnak ki uj reszeket. Gondolom ha bukas lett volna egy ido utan leallnak a gyartassal.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #8 üzenetére
Nem hiszem,mert akkor lenne japán verzió,nem?
Nekik ott a PYS baseball játéknak, ez a nyugatot célozta meg -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #7 üzenetére
Japán legkedveltebb sportja a Baseball. Náluk ez a foci. Gondolom ezért.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #6 üzenetére
Nem tudom mit látott benne a Sony, sosem tartozott a jól fogyó sportjátékok közé. Megpróbálták, de ebben nincs több 1 platformon, szerintem több platf. sem. Ez most egy csúnya nagy sztereotípia lesz, de az átlag baseball közönség szerintem inkább a nyugdíjhoz van közel és nem a gaminghez
most lehet linkelni a ps-topikot
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #4 üzenetére
Azért ezt a Baseball játék irányt mi nehezen fogjuk fel, de vannak kultúrák ahol ölni tudnak érte
-
GodGamer5
addikt
Elég szomorú, de akkor sem veszek már több ps4-et.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #3 üzenetére
Best deal ever
-
l.skywalker
titán
Biztos az MLB helyére jön
https://www.justpushstart.com/2019/12/mlb-the-show-is-no-longer-a-playstation-exclusive-franchise/
-
hombre[EU]
veterán
Ügyes a Square
Elōször lehúzta a MS-t (RotTR)
majd a Nintendot (Octopath traveler)
és most jön a Sony (FF7R)... -
Bad Pritt
félisten
Remek, kedves Square, ez szerintem senkit nem érdekel, az annál inkább, hogy hány epizód lesz még és mikor, illetve milyen platformra jelennek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Legion Go 8APU1
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest