- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
a gold maga a multis lehetőség xboxnál, a gp pedig egy 100-200 játékot tartalmazó lista, amivel lehet teljeskörúen játszani, ms exkluzív címek megjelenés napján bekerülnek és maradnak isv véglegesen, ha van goldod akkor vannak játékok amiket olcsóbban kapsz, talán gp-nél is, de mivel játékokat nem veszek, így passz
vannak viszont play anywhere játékok, azokat ha megveszed vmelyik platformra, tudsz játszani velük pc-n és boxon is, tehát mindeképpen tudsz venni golddal pc-s játékot, pl forza 4, gow4, 20-30 cím rémlik -
A Games with Gold PC-s játékokat is hoz, vagy az Ultimate csak konzolosoknak jó valamire?
-
törölt tag
Igen.
Számomra elkeserítő, hogy a win storeból letölteni se ment zökkenőmentesen egy játékot, de hogy elindítani se...
Pár éve ugyan, de az origin, a uplay és a steam se hagyott cserben. Letölt, indít, játszik. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy a ps5 mellé egy b-szó videókártyát veszek majd jövőre (mert az új ryzen procik érkezésével ígyis-úgyis rá lesz költve ~250 ezer a pc-re), mert úgy tűnik minden jön majd PC-re ezután is, de ez felejtős ötletnek tűnik.Nem tudom hány ügyfelünk maradna, ha átadnánk a szoftvert és nekik élesítés után a hibaüzenetekből kellene indíthatóvá varázsolniuk.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
#20411392 #38 üzenetére
De most meglepett téged, hogy a PC gaming ilyen? Semmi nem változott, ha ebből az aspektusából nézed, most is ugyanúgy szoftver és hardverkövetelmények vannak, ha egy alkalmazást (játékot) megfelően futtatni akarsz. Itt neked kell biztosítanod, hogy ezek a követelmények teljesüljenek. Amíg a konzolt csak kihozod a boltból és felhasználói fiók beállítása után kb. működik.
-
Chaser
legenda
válasz
#20411392 #38 üzenetére
ezért is hagytam abba anno a pc játékot
megvettem a mortal x-et, szépen indult is, de grafika nagyon gyér volt, minden kb alapon, vga bírta, úh állítottam pár dolgot, utána laggolt, defaultra raktam, akkor is laggolt, csinálhattam bármit, akkor is laggolt ( : az volt az utolsó pc-s játék élményem, nemrég vettem xbox-ot, megy a mortal, meg eddig minden amit elindítottam, bf1-ben vannak kisebb bugok, de az a készítők hibája
a metrot tegnap este töltöttem, majd ránézek leindul-e az is gond nélkül -
törölt tag
Az amd driver nem rakta fel magával.
A gép nem volt játékra használva csgon kívül.
Nincs elbuherálva semmi.
A problémára találtam megoldásokat (driver frissítés, játék újratöltése...)...amik visszahozták a régi jó pc-s emlékeket és inkább nevettem egyet és letöröltem.A wolfi kettő nem érdekelt igazán, a metro exodusos problémára miért nem írod a csoda megoldásodat? Igaz azóta az is bekerült a boxos GP-be, amihez még egér support is van, tehát fölösleges pdóbálkozni vele.
Szóval, egyéb remek minőségű hozzászólás?
Védheted itt a semmit tovább persze. Csak rossz ajtón kopogtatsz. -
_cHAos_
aktív tag
válasz
#20411392 #36 üzenetére
Pedig a could not write crash dump-ot az esetek nagy részében driver hiba vagy nem megfelelő config fálj okozza (elbuheráltad vagy sérült a file).
Magadat találtad be szvsz.
Próbálkozni? Nem voltál képes megoldani egy alapvető problémát, majd idejössz sírni, hogy nevetséges az egész. Ha segítségét kértél volna biztosan kaptál volna."Oké, akkor telepítsük külön a vulkant." - friss driverek, aha
olyan frissek, hogy nem is léteztek a gépeden.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
#20411392 #33 üzenetére
Ajánlanám figyelmedbe az operációs rendszered és videó driverek frissítését (legújabb Windows verzió szükséges ha játszani szeretnél).
Egyébként Xboxon sem tudsz játszani, ha nincs updatelve.
"francnak sincs kedve ezzel szenvedni 1 percet se." - ebben az esetben a PC tényleg nem a te műfajod.
Nem kell a hangulatkeltés, mert Te nem friss oprendszerrel ráadásul driverek nélkül szeretnéd ha működne minden. -
Aslan
aktív tag
Meglévő XBOX-hoz vásárolt 1 éves Game Pass előfizetés esetén az elérhető kínálatból csak 4-5 játék volt, ami ugyan azzal az előfizetéssel elérhető volt PC-re is. (Horizon 4 pl) Most, hogy hivatalosan is megött a Game Pass PC-re, a már meglévő XBOX-os előfizu esetén is elő kell külön fizetni a PC-s verzióra?
Szerk... most látom, hogy 3 csomag van:
- XBOX
- PC
- Ultimate (XBOX plus LIVE, PC) -
törölt tag
Tovább folytatódik a nevetségesség.
A metro nem megy, mert nem tud csatlakozni az xbox live-hoz...az xbox app tud. Nem fogja a tűzfal a játékot...Oké, akkor nézzük a wolfenstein II-t.
Nem indul, mert hiányzik neki a vulkan-1.dll. Oké, akkor telepítsük külön a vulkant. Siker...ja mégse, "crashinfo...could not write crash dump"
Utána néztem. Nem egyedi eset és nagyon nem új-keletű...de a francnak sincs kedve ezzel szenvedni 1 percet se. A következő generációnál is maradok a konzoloknál.
-
Silenzio
addikt
Van ebben a listában bármi olyan cím, ami korábban nem létezett PC-re? Én egyet sem találok. Halókból pl. csak a mellékvágányok vannak...?
A PS Now szerintem sokkal ütősebb, előfizettem 20 ropiért egy teljes évre akciósan, most párhuzamosan nyomom a Last of Ust, a Red Dead Redemptiont és az Until Dawnt, hol a laptopon, hol az asztalin, hol a PS4-en, mivel szinkronizál köztük.SZERK: Bocs, nem olvastam el tüzetesen. Szóval ez egy havidíjas PC alapú konzolszisztéma, és nem streaming szolgáltatás, mint eleve gondoltam. Így már más a sztori, elég jó lesz ez.
-
Misogi
aktív tag
Star Wars Battlefront II - 4.49€
-
GodGamer5
addikt
Április végétől tolom pc-n a game pass-t 300ft-ért 3 hónapot ,úgyhogy ez nem akkora hír. Forzákra, Sea of Thieves-ezni stb pont jó.
-
Polllen
félisten
Ez remek hír.
-
Misogi
aktív tag
Hát ez rohadt jó, meg is vettem!
Látom a store-ban hogy az így megszerzett játékoknál van egy olyan lehetőség hogy: "Végleges vásárlás". Ez mit takar?
Ha lemondom az ismétlődő előfizetést, akkor 1 hónap múlva már nem is tölthetem le ezeket a játékokat, vagy mi itt a lényeg?
-
Bobo_07
csendes tag
Egy tipp, ha esetleg valakinek Maestro kártyája van, azt nem engedi hozzá adni kártyának, de ha van hozzá paypal fiók, azzal már az angol store-ba enged fizetni.
-
wjbhbdux
veterán
Itt a MS oldaláról is a teljes aktuális játék lista, még bővülni fog mert mutatták a Prey-t pl [link]
-
Bobo_07
csendes tag
Már be se tölt a Microsoft Store
-
-
Jhonny
csendes tag
Meddig érvényes a 300Ft-os akció?
-
Forza 4!
-
Analog79
kezdő
De jó lenne egy bank kártya vagy Telenorosnak lenni...
-
Wesder
titán
Àtkonvertàltam a meglévő gold és gamepass előfizetésem ultimate-ra. Kaptam +2hó goldot, meg 18hó gamepasst.
-
törölt tag
-
törölt tag
Na ezért kapálóztak a metrósok az epic store után, hogy most oda adják a játékot 300 forintért?
-
ez nem semmi. Wolfit már húzom is lefele.
-
törölt tag
Megy is. Töltődik a metro exodus és a wolfenstein II is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Társasjáték topic
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- OLED TV topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest