- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Televan74 #11 üzenetére
Én szerintem ezt is majd valami akciós áron fogom majd megvenni, a legelsőt 5 Euróért szereztem be Steamen, idén talán meglesz a Rise is ha 5-10 Euróra leárazzák. Ezért szintén nem hiszem, hogy többet fogok adni. Egyszerűen nem bír annyira lekötni a történet, hogy nekem megérje a teljes árat. Akkor inkább előveszem az Unchartedot...
De szerintem is jól néz ki a kolléga által linkelt 4K-s videót megnézve.
-
-
csongi
veterán
Meglatjuk mi lesz ebbol.
Most a The Last of Use 2 sokkal utosebb.
Most ugyis a divat, a csajos hentes es meszaros szakma..
-
Vistaboy
veterán
Shadow of the Tomb Raider 4K PC Gameplay – First Look
Játékmenet videó, 4K felbontásban, GTX 1080 Ti VGA-val. Kár, hogy kicsit sötét helyeken lett készítve, egy nappali felvételen valahol kint a dzsungelben jobban kijött volna a látványi különbség az XBOX One-hoz képest.
Ettől függetlenül szép lesz ez is, hozza az előző rész minőségét.
-
Chapel
addikt
Én látok rosszul vagy ez rendesen visszafejlődött graf terén...a dzsungeles lövöldözés mobil játék szinte...vagy ennyire hulladék a videó?
-
Megint harcrendszeren van a hangsúly a történet helyett.
De ez így már tiszta Assasin's Creed...
De nem teszek úgy, mint akinek semmi sem jó, biztos jó lesz a történet is.Egyébként Lara a gameplayben már jobban néz ki, mint a legelső trailerben, szóval a látvány az rendben van szerintem.
-
chris0000
őstag
még mindig itt tartunk 2018-ban,h 720p-ben kell nézni a bemutató videókat?!!!
full screenen best...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest