- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
nem érted. az, hogy meg lehetett venni és volt tranzakciós lehetőség egy dolog. (mondjuk ebben is eltér a véleményünk, de ez egy másik téma). de én nem szeretek ezzel foglalkozni, maximum úgy, hogy egy küldetés után feljön, hogy adott csókától cserébe kaptál egy ilyen szart, amit így kell használni, beraknak egy pár perces oktatópályát, aztán helló. És ebből se legyen sok ha lehet.
-
joey04
titán
Tudom kisebbségben vagyok vele, de nekem egyáltalán nem jöttek be az újítások. Túl összetett lett, én nem szeretek pepecselni a karakterfejlesztéssel, egyebekkel, én azért szerettem a sorozatot, mert fantasztikus világokba és korokba vitt el (ez most is adott természetesen) és csak haladtam előre a történetben, nem nagyon kellett semmire figyelni, max pár új mozdulatot, vagy pár új eszköz használatát kellett megtanulni. Pont emiatt engem nem zavart, hogy sokadszor adják el ugyanazt. Nem is akartam mást. Nekem nem jön be a "tovább csiszolt harcrendszer", a "szerepjátékosabb irány", meg a "feleletválasztós párbeszédek". Tudom, ezzel jobb lett a játék, meg erre volt igény, de nekem nem jött be, és az új rész erre megy tovább. Majd valami akció keretében lehet ránézek.
-
joey04
titán
hát akkor számomra véglegesen lezárult az ac sorozat a syndicate-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest