- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
Dark Archon #21 üzenetére
[OFF]Én sem hittem volna magamról, hogy mobilon fogok filmet nézni, de nagy élmény, hidd el, csak egyszer kell elkapni a fonalat. Az a vicces, hogy a 4 collos, VGA felbontású HP PDA-mon csak hepajból volt fenn egy film, de sose néztem meg egyben öt percnél többet belőle. A Nokia 6120C-men viszont rendszeresen "mozizok" -- méghozzá elalvás előtt az ágyban.
Szerintem ez amúgy sem a technikai megvalósításon, hanem a műsoron múlik. Ha jó, amit nézel, magával ragad és megvan az élmény, mindegy, mivel és hol nézed. De azért igaz, hogy jó minőségben, 320x240-re kódolt filmmel technikailag is ott van a dolog, sokszor elcsodálkozom, hogy milyen jó a kép és milyen jól szól a hang (fülessel persze.[/OFF]
Hogy érdemben is hozzászóljak: nekem éppen ezért nem lenne igényem a mobil tévére. Amúgy is keveset tévézek, viszont "konzerv" műsort ingyen is vihetek magammal, és nem kell új vasat vennem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest