- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
1. Ez úgy jön ide, hogy ez a véleményem a Motoroláról és meg is fogom osztani mindenkivel, ahol csak tudom. Nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel és nem tudtam, hogy ez itt tilos.
2. Az elég szubjektív, hogy mi OFF és mi nem. De ha ez neked így tetszik, akkor tedd. Ezt az üzenetemet már szürkével találod.
3. Nem tudom mit is értesz gsm kufár alatt, de én a Speedshop-tól vettem. (Itt jegyezném meg, hogy nagyon is korrektek voltak, mert végül is sikerült velük megegyeznem.)4. Nem gondolom, hogy egy garanciális felvilágosítás elvárhatatlan kérés lenne. Ez a vásárlók semmibe vétele. Hidd el tudom miről beszélek. Én is kapok ilyen leveleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest