- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Látod még a kínait is koppintják.
Nincs rom. Sajnos még az oroszok sem foglalkoznak vele. Pedig ők az x5 pro-ra csináltak legalább 20 verziót. Sajnos nem semmiért nincs is hír a 6.x-ről. Nem értem, mert egy éve ezt hirdette zászlóshajójának a Doogee. Valami biztosan az alapokkal hibázik, hogy teljesen betették a fiók legaljába. De a ruszki mágusok sem hiába nem foglalkoznak vele.
-
Ferike81
senior tag
Mivel a gyári töltő használata közben szinte teljesen érzéketlen a kijelző, ezért az felejtős volt. Egyébként a töltő lehet 2 Amperes mert a telefon szabályozza úgyis, hogy mennyi töltést vesz fel. Az tuti hogy ha a teljesen feltöltött telefont 1Amperes aljzatba dugom, akkor GPS használat közben kb másfél óra alatt nullára merül. De nekem pl videókészítés, filmnézés közben is melegszik. Akkor ez egyedi hiba lenne? Sajnos nagyon kevés felhasználó vett ilyet, így nem nagyon lehet visszajelzést olvasni. A wifi nekem annyira karcsú, hogy ahol ez már nem látja a jelet ott még az X5pro-n youtube videót nézek döcc nélkül, olyan jelerősséggel mint a laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest