- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Te miről beszélsz?
Nem volt világos ennyi komment után sem miről beszélek? Akkor minek reagálsz rá ha nem érted? Bug-os a teljes képernyős háttér a Startra való visszatérésnél mert ugrik egyet a háttérkép, mikor csempe háttérnek rakom be meg nem ugrál. Ennyi. Bug. Javítani kell és kész. -
tomboy0013
veterán
Tehát azt mondod hogyha a start képernyőről belépek egy alkalmazásba akkor ha VISSZA gombbal VISSZAlépek a Strat-ra az nem VISSZAlépés ugye? Persze velem van a baj mert nem működik rendesen valami... Jól van, erre csak azt tudom mondani, hogy elvakultság. Innentől vége a vitának már csak az okoskodás megy az oldaladról. Nyilván mikor megugranak a 20-as szérián a csempék is ilyen esetben nem csak a háttérkép az is egy tervezett funkció
Sőt menjünk vissza 8.1-hez, ha háttérképet teszünk a csempék mögé, meg 10-en is ugye van ez a funkció akkor a te logikád alapján nem kellene annak is megugrani mint a teljes képernyősnek?
Csak azért kérdezem mert a csempeháttérnél nincs kép ugrálás. Na mindegy is. Innentől rád hagyom mert szándékosan nem akarod megérteni a dolgot... -
tomboy0013
veterán
Mert az is teljesen elfogadható ha start képernyőn hozzáérek véletlenül a visszagombhoz is bedob egy alkalmazásba amiből azelőtt léptél ki. Teljesen normális használat az is.... Na mindegy, szerintem gáz, hogy egy ilyen hibát sem vesznek észre verziók óta. Neked nem hiba oké, de nekem az, attól még ne én tanuljam már meg a Windows rendszert 4 év után máshogy használni mert az nem normális dolog, vagy akkor korlátozzanak be még jobban ha ez nem tetszik nekik. Kétlem, hogy ez lenne a gond, szóval egyszerűen még nem oldották meg ezt a bug-ot és kész. Szerintem ez már túl lett magyarázva úgyhogy fogadjátok el, hogy valaki máshogy használja mert ugyebár lehetséges és ne legyen már benne ilyen szemet kiszúró hiba.
-
tomboy0013
veterán
Júzer error
Édes Istenem hagyjátok már abba mert már lassan sírva nevetek az ilyen kommentektől. Ha csak start gombbal lehetne kilépni nem gondolod hogy a vissza gombnak nem lenne meg ez a funkciója a kezdőképernyőre nézve???
Hagyjatok már ezekkel az ostobaságokkal. Lehet hogy te leírás alapján használod a telefon, én meg úgy ahogy szimpatikus. Így is elég korlátolt a rendszer, nehogy már még ez is gond legyen, hogy a vissza gombbal lépek ki. Tényleg van 1-2 elvakult WP fan akinek akármit írhat az ember, minden csak a felhasználó hibája lehet, a rendszer persze makulátlan... Magyarázzuk már meg az összes bug-ot ezzel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem volt világos ennyi komment után sem miről beszélek? Akkor minek reagálsz rá ha nem érted? Bug-os a teljes képernyős háttér a Startra való visszatérésnél mert ugrik egyet a háttérkép, mikor csempe háttérnek rakom be meg nem ugrál. Ennyi. Bug. Javítani kell és kész.
Egyik esetben ugrik a másikban meg nem ugrik. Ezt hogyan hozod össze? Egyik esetben fícsör a másikban meg nem?
Hagyjatok már ezekkel az ostobaságokkal. Lehet hogy te leírás alapján használod a telefon, én meg úgy ahogy szimpatikus. Így is elég korlátolt a rendszer, nehogy már még ez is gond legyen, hogy a vissza gombbal lépek ki. Tényleg van 1-2 elvakult WP fan akinek akármit írhat az ember, minden csak a felhasználó hibája lehet, a rendszer persze makulátlan... Magyarázzuk már meg az összes bug-ot ezzel...