Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyergess
tag
Én djuice-os vagyok, 200 megás mobilnetem van, túlforgalmazási díj nélkül, havonta 400 megát enged online lenni. Ebben nekem napi egy-két honlap megtekintése, pár program telepítése/frissítése, msn-re néha fellépek (csak megnézni, kik vannak fent, s egyből jövök is le), illetve a napi többszöri szinkronizáció van benne. Sajnos nagyon ritkán jutok wifi közelébe, így szinte csak a mobilnetet tudom használni. Ezt a 400 mega körüli csomagot 3 hét alatt általában (sajnos) felélem, így amíg le nem telik a havi ciklus, net nélkül szoktam maradni egy ideig... Pedig szívesen neteznék többet, néznék több videót, s hallgatnék online rádiókat, de a köv. csomag (házon belül) az 5 gigás pakk, aminek az árát nem tudnám kiadni minden hónapban.
Ma is egyébként csak szinkronizáció ment, meg egyszer megnéztem a volán menetrendet, s így vagyok 8 megánál erre a napra. 100 megát én sehogy nem tudnám beosztani, talán ha állandó wifi mellett lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A djuice előfizetéses ügyfelei ingyen, a kártyások 500 forintért vehetnek 100 MB internetet. Hogy ez mire elég? Ennek jártunk utána.
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Steam Deck 1TB OLED
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest