- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
persze, a saját véleményedet saját magad alkotod, csak hoztam egy példát, hogy miért lehet érdekes. egyre több helyre tesznek hd-ready tévét (720p-hez ez már ugye elég), mert nem drágák. például laktam már olyan szobában Hong Kongban, aminél az itthoni fürdőszobám nagyobb, és volt hd-ready lcd tévéjük
amúgy nem feltétlen kell üzletembereknek lenni hozzá, bár azok többet utaznak. -
törölt tag
abból indulsz ki, hogy a médialejátszó, meg a külső hdd minden esetben kéznél van. ha mondjuk átmész a szomszédba, akor mindjárt nem lesz kéznél. vagy ha úton van az ember, akkor sem. simán lehet, hogy pár napos üzleti útra felpakol valaki magának 2-3 filmet, és a szállodában azt nézi este a tévére kötve, nem pedig a big brother deutschland-ot.
nem olyan rossz dolog ez a hd lejátszás, és most ez is az egyik iránya a fejlődésnek. -
Stunts666
őstag
Kb mint egy 15 colos notebook-on. Szerintem annak sincs értelme. Egy 24 colos monitoron netalántán egy 120 centis Plazmán vagy LCD-n már van értelme.
Azt meg még hozzá is kell tenni, hogy ha egy HD filmet akarsz nézni ami valóban HD, akkor az 4 giga fölött kezdődik (de inkább 6-8). 4 filmel tele rakni a telefon memóriáját, annak is sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest