- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
[link] Pl egy ilyen elektromos pumpa jó lenne?
-
-
-
Samus
addikt
Egy másik tippem nekem is a duplahengeres lábpumpa, ha nem olyan alkattal rendelkezel, amit egy villanypózna is megirigyelne, még le is tudod nyomni, kényelmesen. Vagy ha Intex a medence, akkor van Intex elektromos pumpa direkt a saját csatlakozójához. Vagy a tápegységes-átalakítós téma is jó, de az már magasabb műszaki ismereteket igényel.
-
válasz
Dr. Romano #11 üzenetére
Nem is ijeszt meg, hanem hozzá se nyúlok.
-
Ezekkel a nagy kézi pumpákkal az a baj, hogy nem 3 perc felfújni a matracot vagy medencét, a gerinced szétszáll, és kb 10× annyi helyet foglal a csomagtartóba mint egy motoros.
A lábpumpával lehet hogy lassabb, de tizedik percben is kényelmesen pumpálsz, nem úgy mint ezekkel az óriás kézi pumpákkal. A lábpumpa, meg harmad akkora, mint a kézit.A kézi pumpával max egy közepes matracot, vagy egy kicsi csónakot pumpálnék fel, többre nem vállalkoznék 40°C-ban.
-
horush
addikt
Vegyél egy ilyet. Nem kell hozzá áram sem, s 3 perc kb. felfújni a medencénket (366*90-es).
-
Dr. Romano
veterán
Nekem egy 12V-os 10A-es mini kompresszorom van. Úgy oldottam meg az konnektorból való használatot, hogy a tápkábelre a szivargyújtó mellé hozzáforrasztottam egy molex tápkábelt (anya) csatlakozót, innen már csak 300W-os Codegen tápomat kellett előkotorjam és már gyönyörűen megy is
-
Samus
addikt
Ezek autós kompresszorok. De azt, hogy egy párszázas konnektorba dugható átalakítóról működni fog, azt felejtsd el. Nézd meg mekkora áramfelvétele van (ezt a kompresszorra ráírják, 12V/xA (vagy xxxxmA), és minimum 1.5x akkora adapter kell mellé. Mi az elektromos hűtőtáskához vettünk párszázas átalakítót, de az sem működött vele (pedig abban tényleg nincs sok minden, csak egy ventilátor). Utána vettünk egy max. 5A terhelhetőségű, laptoptápra hasonlító cuccot, na az jól vitte, csak plusz 5k...
-
válasz
Dr. Romano #4 üzenetére
Nekem olyan szükséges, amivel majd otthon medencét és a strand parkolójában a matracot feltudom fújni, kerékfújáshoz valót találok a tuskó polcán is.
-
westcoastog
veterán
Háztartási gépek topikba nézz be szerintem.
-
Dinter
addikt
Ha valaki ért hozzá, meghallgatnám a véleményét
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest