- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
[link] Pl egy ilyen elektromos pumpa jó lenne?
-
-
-
-
Egy másik tippem nekem is a duplahengeres lábpumpa, ha nem olyan alkattal rendelkezel, amit egy villanypózna is megirigyelne, még le is tudod nyomni, kényelmesen. Vagy ha Intex a medence, akkor van Intex elektromos pumpa direkt a saját csatlakozójához. Vagy a tápegységes-átalakítós téma is jó, de az már magasabb műszaki ismereteket igényel.
-
válasz
Dr. Romano #11 üzenetére
Nem is ijeszt meg, hanem hozzá se nyúlok.
-
Ezekkel a nagy kézi pumpákkal az a baj, hogy nem 3 perc felfújni a matracot vagy medencét, a gerinced szétszáll, és kb 10× annyi helyet foglal a csomagtartóba mint egy motoros.
A lábpumpával lehet hogy lassabb, de tizedik percben is kényelmesen pumpálsz, nem úgy mint ezekkel az óriás kézi pumpákkal. A lábpumpa, meg harmad akkora, mint a kézit.A kézi pumpával max egy közepes matracot, vagy egy kicsi csónakot pumpálnék fel, többre nem vállalkoznék 40°C-ban.
-
horush
addikt
Vegyél egy ilyet. Nem kell hozzá áram sem, s 3 perc kb. felfújni a medencénket (366*90-es).
-
Dr. Romano
veterán
Nekem egy 12V-os 10A-es mini kompresszorom van. Úgy oldottam meg az konnektorból való használatot, hogy a tápkábelre a szivargyújtó mellé hozzáforrasztottam egy molex tápkábelt (anya) csatlakozót, innen már csak 300W-os Codegen tápomat kellett előkotorjam és már gyönyörűen megy is
-
Ezek autós kompresszorok. De azt, hogy egy párszázas konnektorba dugható átalakítóról működni fog, azt felejtsd el. Nézd meg mekkora áramfelvétele van (ezt a kompresszorra ráírják, 12V/xA (vagy xxxxmA), és minimum 1.5x akkora adapter kell mellé. Mi az elektromos hűtőtáskához vettünk párszázas átalakítót, de az sem működött vele (pedig abban tényleg nincs sok minden, csak egy ventilátor). Utána vettünk egy max. 5A terhelhetőségű, laptoptápra hasonlító cuccot, na az jól vitte, csak plusz 5k...
-
válasz
Dr. Romano #4 üzenetére
Nekem olyan szükséges, amivel majd otthon medencét és a strand parkolójában a matracot feltudom fújni, kerékfújáshoz valót találok a tuskó polcán is.
-
westcoastog
veterán
Háztartási gépek topikba nézz be szerintem.
-
Dinter
addikt
Ha valaki ért hozzá, meghallgatnám a véleményét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest