- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
[link] Pl egy ilyen elektromos pumpa jó lenne?
-
-
-
-
Egy másik tippem nekem is a duplahengeres lábpumpa, ha nem olyan alkattal rendelkezel, amit egy villanypózna is megirigyelne, még le is tudod nyomni, kényelmesen. Vagy ha Intex a medence, akkor van Intex elektromos pumpa direkt a saját csatlakozójához. Vagy a tápegységes-átalakítós téma is jó, de az már magasabb műszaki ismereteket igényel.
-
válasz
Dr. Romano #11 üzenetére
Nem is ijeszt meg, hanem hozzá se nyúlok.
-
Ezekkel a nagy kézi pumpákkal az a baj, hogy nem 3 perc felfújni a matracot vagy medencét, a gerinced szétszáll, és kb 10× annyi helyet foglal a csomagtartóba mint egy motoros.
A lábpumpával lehet hogy lassabb, de tizedik percben is kényelmesen pumpálsz, nem úgy mint ezekkel az óriás kézi pumpákkal. A lábpumpa, meg harmad akkora, mint a kézit.A kézi pumpával max egy közepes matracot, vagy egy kicsi csónakot pumpálnék fel, többre nem vállalkoznék 40°C-ban.
-
horush
addikt
Vegyél egy ilyet. Nem kell hozzá áram sem, s 3 perc kb. felfújni a medencénket (366*90-es).
-
Dr. Romano
veterán
Nekem egy 12V-os 10A-es mini kompresszorom van. Úgy oldottam meg az konnektorból való használatot, hogy a tápkábelre a szivargyújtó mellé hozzáforrasztottam egy molex tápkábelt (anya) csatlakozót, innen már csak 300W-os Codegen tápomat kellett előkotorjam és már gyönyörűen megy is
-
Ezek autós kompresszorok. De azt, hogy egy párszázas konnektorba dugható átalakítóról működni fog, azt felejtsd el. Nézd meg mekkora áramfelvétele van (ezt a kompresszorra ráírják, 12V/xA (vagy xxxxmA), és minimum 1.5x akkora adapter kell mellé. Mi az elektromos hűtőtáskához vettünk párszázas átalakítót, de az sem működött vele (pedig abban tényleg nincs sok minden, csak egy ventilátor). Utána vettünk egy max. 5A terhelhetőségű, laptoptápra hasonlító cuccot, na az jól vitte, csak plusz 5k...
-
válasz
Dr. Romano #4 üzenetére
Nekem olyan szükséges, amivel majd otthon medencét és a strand parkolójában a matracot feltudom fújni, kerékfújáshoz valót találok a tuskó polcán is.
-
westcoastog
veterán
Háztartási gépek topikba nézz be szerintem.
-
Dinter
addikt
Ha valaki ért hozzá, meghallgatnám a véleményét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest