- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyonyoruwok
tag
a Note 9? kamerában biztos nem az a király. az S10, az már igen. már tesztek alapján is meggyőzött, ami a 9-es szériának nem sikerült, meg az S6 óta egyiknek sem. persze biztosra majd csak azután tudom mondani, ha azt is megvizsgálom egy üzletben. de attól még tartom, hogy lusta volt a Samsung, mert ránézésre ugyanazt a 12mp-s szenzort farigcsálják már évek óta, ahelyett, hogy idén végre beletettek volna egy kicsivel nagyobbat, ha már zoom, túlléphettek volna ők is a 2x-esen, és a fixfókuszt inkább nem is említeném az ultrawide-nál. nagyon szép, hogy csupán ennyi erőfeszítéssel is ott vannak a toppon, de sokkal jobb is lehetett volna.
mindenesetre most fel van adva a lecke a Huaweinek, ha nem gurítanak nagyot a P30-cal, főleg egy EMUI ráncfelvarrásra gondolok itt, mert a OneUI végre nagyon bejön, akkor még a végén jövőre megyek Samsungékhoz a P20-ról, pedig nem sűrűn fordult meg ilyesmi a fejemben az elmúlt években. sőt.
jó kis teló a Mate 20 Pro amúgy, bár mm-ban megnyomkodva azt vettem észre, hogy nem működik olyan kifogástalanul és könnyedén a gesztusvezérlés, mint az iPhone-okon. ami nagy kár, mert azokon pont úgy ment minden, ahogy szerettem volna. megkérdeztem ezzel kapcsolatban munkahelyemen egy arra járó Huaweies eladót, de persze ahelyett, hogy érdemben válaszolt volna a kérdéseimre, inkább megpróbált meggyőzni arról, hogy a Mate 20 Pro sokkal jobb, és az iPhone amúgy is nagyon drága. bizonyára nem csak egy lelkes diákmelósra adtak rá egy huaweies pólót. na mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest