- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jansz
csendes tag
Szia! Köszönöm a válaszod. Megkérhetnélek rá, hogy linkeld be nekem légyszives, melyik leírás oldja meg az én problémám, mert találtam többet is de nem igazán tudom,h melyik az pontosan. Előre is köszönöm fáradozásodat.
A jó kislányok a menyországba jutnak,a rossz kislányok elérik amit akarnak!
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Milyen minőségű a képernyője, mennyire karcolódik?
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
Jansz
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem, mert a telefonomon vészesen fogy a hely, szeretném root-olni, van is egy csomó ilyen programom ami erre alkalmas de mégsem megy, mert a root program nem ismeri fel a telefont. A windows 7 felismeri Android usb device -nak. A leírások alapján letöltöttem a HTC usb drivert, aminek leírásában benne van,h a telefont be kell kapcsolni úgy, hogy hangerő gomb lefelé és bekapcsoló gomb egyszerre lenyomva tartásával elő jön a telefon HBOOT menüje de az én telefonomon a factory menü jön be. Kérem aki tud segítsen mert nem találok semmilyen megoldást a problémára. Előre is köszönöm.
A jó kislányok a menyországba jutnak,a rossz kislányok elérik amit akarnak!
-
sepyi
aktív tag
Landscape=lunascape
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
sepyi
aktív tag
Megvettem. A vodánál Go+ egy Ft. A hiresztelésekkel ellentétben 1GB RAM van benne. Nincs telepakolva különböző szolgáltatói szutyok alkalmazásokkal. Lényeges hogy
rootolás nélkül le lehet a telepitett alkamazásokat törölni vagy jegelni. Külön opció van erre az alkalmazáskezelőben. A wifije instabil ledobálja random a jelet, de a wififix megoldotta. Lehet h.a gyártó egy frissitéssel javitja. A vaku hiánya miatt csak megfelelő világitásban lehet fotózni, de akkor teljesen vállalható fotókat és videókat lehet késziteni a makrótól a panorámáig a sorozatfelvételen át. A menövelt letöltési sebességnek köszönhetően a böngészés gyors. Az oldalakat(még az új elkúrt indexet is)sebesen tölti be. Firefox,croom simán megy bár én a landscape-t használom. Teljesen belakva 700MB körül hagy meg a memóriából a user számára. Egy hét használat alatt nem volt random fagyás hálózateldobás. Akkummulátor egy nap használatot simán kibir.[ Szerkesztve ]
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
<Adamsky>
nagyúr
+1
"...4 magos proci és 512 MB RAM? nem értem hogy lehet így félretervezni a telefonokat. direkt gyártanak szart? ha olcsót akarnak, rakjanak bele csak 2 magot, de több ramot..."
Bizony, bizony. Ez így egy nagy semmi. A GSMArena-n mint Moto G konkurenciát emlegetik... ha-ha-ha ...
A HTC-nek a "Desire" brandet sikerült szitokszóvá degradálnia. Szomorú!
-
mmmb80
tag
Egy húsz-harmicezres telefonhoz elég 512mb. De akkor:
1em hiszem, hogy pont a htc ad négymagos telót ilyen olcsón.
2:Akkor miért kell 4 mag??? -
beccyboy
aktív tag
Ha nem 512 lenne a RAM, még talán várnám is
Caffeine addict.
-
Peter13
senior tag
Dinoszaurusz vagyok, egy HTC Desire-t használok (nem, nem s, meg one, meg mittudoménmi, hanem az első, eredeti Desire-t). Ez úgy 3,5-4 éve jelenhetett meg: ebben van ugyanekkora felbontású kijelző csak 3,7-es méretben és 1 GB RAM (a proci meg csak egymagos )
Nehezen találom az utódját, (mert nagyobb telefont nem szeretnék, és még az HTC One "Mini" is jóval nagyobb ennél), de azt hiszem ez sem lesz az: nagy is, herélt is...
Mi a répának nagyobb kijelző ha a felbontás nem nő? Ja, mert belépő kategóra. OK. Ha belépő kategória akkor minek bele 4magos proci? Mert prémium. Tényleg? Akkor hogy van pofájuk belerakni 0,5 GB memóriát, ami a fele annak ami az én mindenki által megmosolygott "ősrégi" vackomban van? Megőrültek ezek???"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
kokyt
senior tag
válasz bitblueduck #47 üzenetére
Azért az, hogy ezek folyamatosan fussanak, elég réteg igény, és mint olyan, nem biztos, hogy ezeket szem előtt kellene tartania egy alsó középkategóriás cucc tervezésekor. Nem azt mondom ezzel, hogy elég az a fél giga, csak azt, hogy a gyártók jelenleg így (is) tudják szegmentálni a kínálatot. Ha ezek valakinek alapvető igények, akkor néz mást.
-
joey04
titán
szép de ez is egy túlárazott htc lesz. régi rendszer, kevés ram, tuti bukás.
-
bitblueduck
senior tag
válasz Steve1207 #42 üzenetére
szerintem nem a szovegertessel van baj, hanem ezzel, idezem #24bol:
"Feldob az ember 1 Facebook, Skpye és Viber appot és már nincs is szabad memória"
ez aztan tenyleg szet van modolva.[ Szerkesztve ]
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Mr.Silkó
veterán
Mi a bánatnak hagyják le mostanában a gyártók a led vakut a kamera mellől? Filléres cucc, de így bármelyik ilyen telefon kamerája azonnal elvérzik fotózásnál..
-
vittorio7
őstag
512 MB RAM?! Miért ilyen sok? A 128 MB RAM olcsóbb lett volna.
-
Steve1207
veterán
válasz bitblueduck #41 üzenetére
Szövegértés nulla. Egy szóval se mondtam, hogy ne telepítsenek alkalmazást csak azt, hogy ésszel. Ne 5 launcher meg 6 kliensprogi legyen minden vacakhoz az egyéb alapvető programjaik mellett, ahogy sokaknál láttam, mint átlag userek...
Az pedig, hogy esztétikus, úgy látom sokaknak még fogalomként is hiányzik, mivel a Sense esetében nem csupán annyiról van szó, hogy kap egy másik launchert és csá. Úgyhogy először az embereket kellene megtanítani a használatra, csak utána adni nekik okostelefonokat meg google accountot.A rammal persze egyetértek, de alsó kategóriában még mindig nem meglepő, hogy ennyivel szerelnek készülékeket.
[ Szerkesztve ]
.
-
bitblueduck
senior tag
válasz Steve1207 #31 üzenetére
+512MB ram kb +500FT lenne es akkor kijonne egy korrekt osszeallitas. az, hogy okostelefonokra ne telepitsek alkalmazasokat az no comment. akkor veszek ilyet, ugyanazt tudja mint a htc csak nincs benne sense
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Steve1207
veterán
-
eddie17
addikt
Ne haragudj, hogy egy hírhez kapcsolódó fórumban a hír tartalmára támaszkodom.
Nem, nem tudom, hogy lehet-e hinni az MA-s híreknek. Miért talán kitalált sztorikat hoznak le? Mert akkor nekem ez új, mindjárt megnézem a Velvet-en, hát ha ott relevánsabb infó van a telefonról. -
Graphics
Jómunkásember
6859M lesz nekem 512-vel, majd megírom hogy muzsikál, de szerintem semmi gond nem lesz vele...
6572W + 512 vígan rohan, akkor +2 maggal mi a gond? Jobban megy? Aki meg nem multitaskol agyvérzésig, annak ez bőven jó
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
veterán
Kíváncsi leszek mennyire kedvező árfekvésű lesz, ezekkel a paraméterekkel...
3njoy the Lif3
-
roli543
őstag
alacsonyabb árfekvésű Desire sorozatban landolt.. Ezen jót nevettem
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
kbyte1024
veterán
Na és akkor ha valaki elkezdi fikázni őket,akkor még le is b...k,hogy szegény HTC-t miért bántja szánalmas miket mernek kiadni
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Steve1207
veterán
válasz Cyberpunk #30 üzenetére
Jogos ez az 512 RAM hozzáállás a részünkről, tényleg vicces így kicsit. Manapság amikor az alap google cuccok megeszik a felét
Viszont! Pont a Sense adja meg azt, amit eddig a zárt rendszerek, nem sok progi kell hozzá, szép és nem is fogyaszt annyit. Az alap rendszer 80%-ban elég mindenre, egy-két progi még és vígan ellenne az ember. Kérdem itt, hogy a sok "idióta" (már bocsánat) minek vesz ilyesmit, ha telepakolja az igénytelen marketes alkalmazásaival, launchereivel minden fityfenét egyedire szabva? Teljes igénytelenség a kinézetre kb. Utána meg jogosan nem elég ez a teljesítmény.
Pont ebben jó a HTC, de a buta "olcsóhúsbólminőségitéssokat" userek elrontották egy ideje az egészet.[ Szerkesztve ]
.
-
Cyberpunk
félisten
A megfelelő áron még nem is lenne rossz, de valahogy nem hiszek ebben a HTC-vel kapcsolatban.
De ezt az 512 MB-ot erőltetni 2014-ben finoman szólva is gáz. Nem hiszem el, hogy ennyire drága lenne + egy 512 MB-os memória chip.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
lowlight
tag
Ha ez tényleg ezzel a specifikációval fog megjelenni, az nagyon nem lesz jó... szerintem. 512 RAM nagyon karcsú, sajnos előbb-utóbb elhasal rajta a rendszer meg az appok. A felbontás meg már 4.3"-en is az épp csak elmegy kategória. Ne legyen igazam, de attól is tartok, hogy az árazás ezekhez mérten arcpirító lesz... a már forgalomban lévő, egyébként nagyon tetszetős Desire 300 sem egy árbajnok a 60-65e-s kisker árával.
-
törölt tag
Szerinted érdeklik őket az emberek igényei? Azért tartanak ott, ahol.
oFF de itt egy másik gyártó: Ennyit erről
-
babkukta
senior tag
Kíváncsi vagyok, h a HTC-t ki fogja felvásárolni Egy WP-ben még oké az 512 ram, bár ott is már éppen határeset.
Igazából használhatónak használható a készülék, ha nem lenne az, akkor valszeg nem ennyivel dobták volna ki. Az Xperia E1 is ennyivel jön, valószínűleg az is bírja. Viszont az árára kell csak vigyázni. Ezeket a masinákat hozzáértők nem fogják megvenni, a hozzá nem értők meg vagy 100k+ost vesznek, vagy vmi olcsót. Na, ha ez is beüti az "olcsót", akkor talán egy kisebb rétegben megfelelő lehet, akárcsak az E1Üdvözlettel, Tibi
-
atike
nagyúr
Szétnézhetnének, hogy mire van igény, mire van szükség...
-
h3lios
addikt
Nem értem ezt az "elég az 512 RAM" a KitKatnak mozgalmat.
Tök mind1, hogy az OS mennyi memóriát igényel, ha az appok mérete egyre növekszik. Feldob az ember 1 Facebook, Skpye és Viber appot és már nincs is szabad memória...B-tag: H3lios#2825
-
iSonic
addikt
engem inkább az zavar, hogy még nincs ár rászabva.. de egy ilyen konfiggal érdemes lenne alacsony áron kezdeni..
-
Nuada herceg
őstag
Kinézetre eléggé tetszetős telefon... Nekem nagyon bejön.
A MediaTek proci is még éppen elmenne.. De az az 512 RAM már zavar.
Jó a KitKat-nek állítólag elég annyi, de ha nem azzal jön...No mindegy, ha jó ára lesz ami kétséges, akkor lehet kelendő lesz.
Itt öregszem meg...
-
dr.zsírvágó
csendes tag
Ránézésre lesz vagy 100.000.
Egykezű rolleresnek ne integess!!
-
Steve1207
veterán
A 300-as széria eléggé alsókategóriás teló, oda teljesen elmegy ez a spec. Viszont ezeknek a nagy kijelzőknek nem látom értelmét. Amúgy nem rosszak ezek az alsókategóriások se, szerintem lazán megér a Sense +10-15e-et a konkurensekhez képest. Szolgáltatói mobilnak jó lesz.
.
-
DS39
nagyúr
4 magos proci és 512 MB RAM? nem értem hogy lehet így félretervezni a telefonokat. direkt gyártanak szart? ha olcsót akarnak, rakjanak bele csak 2 magot, de több ramot, az alkalmazások 95%-ának ez bőven elég, de a ram ahhoz kell hogy a felhasználó kényelmesen tudja használni őket, és váltani köztük, mindezt úgy hogy ne zárja be az éppen háttérben futót.
-
Crytek
nagyúr
Pff lol az kijelző felbontás és ez a tudás.
150$-ért is kikérném magamnak de ez 100% hogy több lesz! HTC-nél elgurult a gyógyszer ha ettől sikert vagy bármi-akármi pozitív dolgot várnak!
Next PC Upgrade: 2022
-
-
spawn21
veterán
A 4.4nem arról szól, hogy elég az 512 ram?
s24U+15p
-
törölt tag
És akkor van aki problémázik, hogy egy új telefon 4.3-al érkezik...
-
korcsillio
addikt
Legalább 1gb ram-ot beleeröszakolhattam volna(a 4mag helyett).
-
halkow
őstag
512mb ram akkor remélem 4.4 el jön
Alcatel onetouch idol2s the king
-
-Faceless-
őstag
Ha olyan árban lesz, mint a jelenlegi 300, akkor szerintem teljesen korrekt utód hozzá.
-
h3lios
addikt
4 magos MTK proci, és 512 RAM, most komolyan ezzel mi volt a cél ?
Komolyan, szerintem a HTC-nél is lamantinok válogatják össze mi kerüljön a következő telefonba.
Komolya, most már a Huawei és a ZTE is komolyabb cég mint a "hötöcö".B-tag: H3lios#2825
-
bollokcs80
Korrektor
Ismét fantasztikus alkatrészeket sikerült összelegózni, valószínűleg mesebeli áron...gratulálok.
B.Cs.
-
Graphics
Jómunkásember
Megtörtek
Hamarosan kapok egy hasonló speckójú készüléket, szerintem nem rossz, fel lehet fogni 6577 utódnak is, abból a szempontból, hogy a RAM maradt, viszont a magok száma nőtt / habár 6572 is elég jó alternatíva lehetne.
6582M azért elég friss cucc, pörgős, jól kell belőni a multitaskingot.Alsó kategóriában szerintem jó lehet, ha tényleg optimalizálják a rendszert.
Sz@rból nem húzza ki őket, max megveszik őket kilóra, mint a Motorolát
[ Szerkesztve ]
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
dsr
senior tag
512 Ram ?
-
Csapoati
nagyúr
Jo aron jo lenne, de kizartnak tartom, hogy ez 60-70e alatt legyen kaphato nalunk. Na de majd meglatjuk.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
AS
félisten
Ez csodás HTC de tényleg , igy biztos nem mentek csődbe....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest