- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
válasz
freemanone #8 üzenetére
+1.nekem sem jön be igazán.
-
Reggie0
félisten
A legkondi sokkal jobb, es akkor neked sem lesz meleged
-
M@trixfan
addikt
Nem azt mondom, hogy "be nem jön a lakásba" kategória, de azért kellő képpen ízléstelen. Az biztos, hogy ha gyerekem lesz, amiből csak tehetem meg fogom neki venni a rendes eszközöket, mint ahogy nekem is megvették szüleim. Az ízlés mellett az is fontos, hogy lássa mire mi való és mi az ami komplett baromság. Komolyan mondom én nem bírnám elviselni ha ilyenről szólna neki a játékok hangja
-
freemanone
addikt
Nem rosszak, de a légszállítás lehetne jobb nagyobb lapát használatával. Én például ezt használom: [link]
-
mrterminator
aktív tag
a DeepCoolnak nagyon pofás, és egész értelmes kialakítás, mind hang mind szellőzés és kényelem szempontjából. Igen az úgymond "asztalai" gépeknek van amiknek nem a mobilitás a lényegük.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mr President #3 üzenetére
Gémer notiknak szánták, azokat relatíve ritkán használják ágyban arra, amire szánták.
-
banhammer
veterán
A "2.1-es hangrendszer" érdekes elgondolás.
Gondolom nem kell nagy csodát várni tőle, de dícséretre méltó dolog, hogy megpróbálták feldobni az unalmas témát valami hasznos extrával. -
Zealot80
tag
Szepek de nem hasznalhatok arra amire eredetileg kitalaltak. Sok hasonlot lattam de egyiknek sem volt a hutese kimagaslo, valamennyi levegot mozgat a gep alatt es annyi. Hazilag barkacsoltam egyet, 2db 120-as venti egy dobozba nyomja a levegot amin csak 1 res van ott ahol a gep amugy is sziv a hutobordara.Proci es gpu 10 fokkal huvosebb lett, raadasul a ventik ele porfilter is kerult ezert mocsok sem kerul bele tobb.
-
Mr President
senior tag
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
Persze ez nagyon jó dolog, csak eléggé helyhez kötötté teszi. Én pl szeretek befeküdni az ágyba a géppel, így meg nehéz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mr President #1 üzenetére
Aktív hub, akár dokkoló is lehet belőle...
Egy USB, egy HDMI és kész... Ott a bill, egér, USB-s DAC, lehet gémerkedni viszonylag egyszerűen. -
Mr President
senior tag
A deepcool tetszik nagyon, csak kár a külső tápért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest