- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Srácok!
Fontos információval tudok szolgálni.
Sikerült a Samsung notimon hibátlanra megcsinálni a GPU váltást.
A megoldás ez a driver: [link]
Legalábbis Windows 7 64bit alá és 7000-es szériás AMD-hez ez a legjobb. Ennél régebbi ugye hülyeség ha van ez, újabbal viszont nem működik a váltás. Burnout Paradise alatt most már tökéletesen ki tudom használni az AMD-t, megy is 600/900-as órajel helyett 780/980-on.- Régi drivert pucoljátok le csökkentett módban valami driver cleanerrel (Driver Fusion-t ajánlom)
- Ezt a leszedett programot végigkövetitek, a szükséges Intel drivert kiválasztva kicsomagolja a cuccot, majd - -- Intel driver fel, restart
- AMD driver fel (ha telepítócsomag hibát ír ki nem kell vele törődni), restartÉs hibátlanul teszi a dolgát.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #49 üzenetére
Felraktam a dolgokat az előírt utasítások szerint.
Nos első blikkre jónak tűnik, bár nem tudom ennek a váltásnak hogy kellene működnie igazából, pl. Furmark alatt nem tudom tesztelni csak az Intelt, hiába állítom be a Catalystban, hogy a HD7670M-en fusson a progi, alkalmazás után visszaáll arra, hogy "nincs hozzárendelve", és ez igaz bármi más szoftverre is.
A gyárin ezt engedte váltani, igaz ott sem futott a 7670 akármit is csináltam.Szóval eddig a Techcatlabs-os driverpack patent, már csak játékok kellenek, ahol kipróbálhatom hogy teljesít.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #49 üzenetére
Mindenképp, de remélem menni fog, ezzel még nem próbálkoztam.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #47 üzenetére
Újra nem fogom rakni, elég volt szegénynek az utóbbi két napban az a 2 reinstall épp emiatt. Legyalulom az ott leírtak szerint és majd lesz ahogy lesz.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #41 üzenetére
Szépen végigolvastam a dolgot, nem is olyan nehéz ez, azért leírom én hogy értelmeztem, hogy ha rábólintasz, akkor nekilátok.
Szóval:
Régi driverek törlése normál majd csökkentett módban is
Windows Próba üzembe helyezése parancssorból
Ez a driverpakk leszed, majd feltelepít, ügyelve, hogy a megfelelő generációs Intel drivert jelöljem ki.
Restart és örül nemde? -
gooool
őstag
Nos én is pár napja vettem egy Samsung NP350E5X notit és szívok vele rendesen az Intel és AMD páros miatt.
A gyári driverrel most talán jól működik, bár az eszközkezelőn kívül semmivel sem tudom bizonyítani, hogy van egy 7670M is a gépben, mert nem látja sem az AIDA, sem a GPU-Z (ami mellesleg azóta el sem indul).
Próbáltam ezt a spéci Leshcatlabs-os drivert is, de én akármit csináltam, nem akart értelmesen működni...
Pedig szűz rendszer volt, abszolút driver mentesen. Vagy az lett volna a gond, hogy az Intel drivert nem raktam fel mielőtt nekiláttam a moddolt Catalystnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest