- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
Baryka007 #25 üzenetére
Pl Videokartyak, rendben minosegibb alkatreszt kapnak, de azok az alkatreszek is ugyan ugy megpusztulhatnak 3 ev utan mint mas VGA-k, vagy alaplapokon lévők, vagy barmilyen mas termekeken levők. 3 ev utan meg már nincs garancia arra hogy 3 es fel evet is kibir. Tuningra meg pláne.
Termeszetesen Felső kategoriában, ahol a Rog is jelen van.Az uj konfigba, Még nincs, még jelenleg csak egy Corsair LPX van Dualba. ugy volt hogy olyat veszek (azt is szigoruan QVL alapljá ) de nem akarok mellélőni, mivel a TR/Ryzen nagyon Haklis a ramokra... inkabb ha kell 10x is atgondolom.
Vasarloi véleményeket, forumokat szoktam elotte olvasni, osszevetem az adott ram hogy megy más Ryzenes TR-es gépében. -
Walter_White
senior tag
Én sajnos ezt a ROG témát még mindíg nem tudom emészteni, és valószinüleg késöbb se.. számomra ez csak egy matrica amivel + felárat el lehet kérni és hogy a ha meglátják sokan azt hogy ROG "Republic Of Gamers" - akkor sokan már ugranak is rá - ez kimondottan játékra van stb... felsőkategoriás csúcsminőség. Akár most ezekkel a ramokkal, akár alaplapok terén, akár más kiegészítők terén.... Én mindíg először megnézem mi az amit tud, miért kell kifizetnem a felárat más lapok\ramok\kiegészítőknél, és az alapján választok, de valahogy a ROG mindig alulmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest