- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
Baryka007 #25 üzenetére
Pl Videokartyak, rendben minosegibb alkatreszt kapnak, de azok az alkatreszek is ugyan ugy megpusztulhatnak 3 ev utan mint mas VGA-k, vagy alaplapokon lévők, vagy barmilyen mas termekeken levők. 3 ev utan meg már nincs garancia arra hogy 3 es fel evet is kibir. Tuningra meg pláne.
Termeszetesen Felső kategoriában, ahol a Rog is jelen van.Az uj konfigba, Még nincs, még jelenleg csak egy Corsair LPX van Dualba. ugy volt hogy olyat veszek (azt is szigoruan QVL alapljá ) de nem akarok mellélőni, mivel a TR/Ryzen nagyon Haklis a ramokra... inkabb ha kell 10x is atgondolom.
Vasarloi véleményeket, forumokat szoktam elotte olvasni, osszevetem az adott ram hogy megy más Ryzenes TR-es gépében. -
Walter_White
senior tag
Én sajnos ezt a ROG témát még mindíg nem tudom emészteni, és valószinüleg késöbb se.. számomra ez csak egy matrica amivel + felárat el lehet kérni és hogy a ha meglátják sokan azt hogy ROG "Republic Of Gamers" - akkor sokan már ugranak is rá - ez kimondottan játékra van stb... felsőkategoriás csúcsminőség. Akár most ezekkel a ramokkal, akár alaplapok terén, akár más kiegészítők terén.... Én mindíg először megnézem mi az amit tud, miért kell kifizetnem a felárat más lapok\ramok\kiegészítőknél, és az alapján választok, de valahogy a ROG mindig alulmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest