- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidof92
senior tag
válasz
mexicanraven #9 üzenetére
Nem
Hardverról van szó.
-
mexicanraven
senior tag
Hmm, még egy tipp: Nicolas Jones-Gorlin Pedofíling című könyve ez a bizonyos holló?
-
Davidof92
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6 üzenetére
Nem, ők sem. WoWozni sose wowoztam, csak fél órát, de meguntam az örökös ide oda menegetést. Farmville-be meg már jó ideje nem ültetek. Ezek nem ritka dolgok. Nekem ritka lesz. Elvileg keddre ide is ér. Majd akkor rakok fel róla képet, de meg foktok lepődni szerintem.
-
Mr.Csizmás
titán
1 wow
2 farmvillemás tippem nincs
-
Davidof92
senior tag
Nem. De a videót megnézve róla, remélem nem is fogok. Valahogy én nagyon nem szeretem az ilyen ugrabugrálós kardozós csapkodós játékokat.
mexicanraven: Sajnos azt nem, annak viszont nagyon tudnék örülni. Igaz, hogy nincs tua procim,de elférne itthon.
"Csak" egy asus tusl2-c alaplapom van s370 vonalon.
-
szablya
aktív tag
Nyertél egy Dantes Infernót?
-
Davidof92
senior tag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
Ááá, nem. Rózsaszínnek nem rózsaszín, ráadásul nem állat, panellakó vagyok. Tárgy. Ennek ellenére a kecskéket kedvelem, aranyos állatkák.
-
mexicanraven
senior tag
Rózsaszín kecske?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged