- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Vannak jó kardjaim, de mivel semmit sem fejlesztettem erőre, csak a mágiában fontos statokat nyomtam ezért alig érnek valamit. +2-re vittem az alap botomat, és valamennyit erősített a soul arrowon, most már jóval többet sebez. A pajzsokat még megnézem, de nem annyira szimpatizálok velük, egnyenlőre tetszik a mágus bot + közelharci fegyver kombináció. Már sikeresen belebotlottam egymás után 3 bossba is, az egyik a toronyban, a másik a kastélyban volt, oda kb. 5000 lélek
Szerencsére a harmadikként megtalált utolsó óriás a lomhasága miatt nem okozott problémát.
-
AeSDé Team
őstag
Pár kérdés
A kezdő Sourcerer botot mennyire érdemes fejleszteni? Találhatok nála jobbat, vagy sokáíg ezzel kell nyomulnom? A másodlagosnak használt tőrt mikor és mire érdemes cserélni? Kell valami közelharcra, pajzsot biztos nem tennék be.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
#76144018 #20 üzenetére
Végülis az lett. 1 óra alatt behoztam azt amivel előtte órákat szenvedtem
...de az a toll amit adott, az hiányzik nagyonMans20: Nem nevezném elcseszésnek, láttam már pár ilyen játékot (sokkal rosszabbakat is), ha nem 4:3-as monizoron játszol akkor nem annyira gáz. Azt hiszem ez olyan dolog, amit egy kis patch simán kijavíthat a jövőben. A grafika pedig nagyon részletesen beállítható, nem csak preset-ek vannak.
Rebell: Kicsit szokni kell, de megy billentyűzeten is. Az alap kiosztás szörnyű
-
AeSDé Team
őstag
Van itt olyan aki jól ismeri a játékot? A kérdésem a következő:
Ha megöltem a szintlépős NPC-t, ilyenkor mi a teendő? Nem találom sehol. Mindez úgy történt hogy véletlenül megütöttem, és onnantól kezdve nem tudtam sem beszélni vele, sem használni a közeli bonfire-t, mert úgy érzékelte hogy ellenfél van a közelben. Azt hittem hogy ha megölöm, majd újra barátként fog respawnolni, hát nem így történt. -
AeSDé Team
őstag
Ne szidjátok már szegényt, tegnap játszottam vele 2-3 órát és teljesen vállalható. Oké hogy a grafika nem BF4 és Crysis 3 szinten van, de nem is olyan otromba hogy ne lehessen vele játszani. Bizonyos helyekről még azt is mondhatom hogy szépek. Az irányítást kicsit szoknom kellett de már jól tudom mi hol van, és nem okoz gondot egy-egy kitérő ugrás az ellenfeleim csapásai elől.
Fagyásokat nem tapasztaltam, max beállításokkal futott ezen a konfigon: HD7770 OC + AMD Athlon X3@3,6Ghz + 2x2 Gb RAM, egy 1440x900-as montoron. (ennyit a 4 titánról) A monitorom felbontását ugyan támogatja a játék, de látszik a kis fekete csík alul és felül, bár ez annyira nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest