Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moha21

veterán

válasz Dany007 #25 üzenetére

Nem csak faterom, hanem én is beszéltem, amúgy apum teljesen fiatalos.:)

Nálam is ballagás után volt piálás. Ált iskola persze:) És valóban ott is a kimondott rossz gyerekek közt is ( én velük is jóban voltam, pedig jól tanultam ) 1 embert tudok aki 7.-be vagy 8.-ba berugott osztálykiránduláson meg néha amúgy. Azóta rendes ember lett belőle családdal egyébként.

10-12 évesen azért már komolyabb dolgok játszanak a zsírkrétánál, de igen rajzoljon vagy akármi mást csináljon. Kíváncsi lennék a fórumon hány ember tud rajzolni?

De tényleg. Mivel apum szobrász volt lehetőségem rajzolni is tanulni, jártam is el rajzolni szakkörbe. Erre jó múltkor utaztam a vonaton és egy anyuka a 2 gyerekével mellém ült.

Volt nálam chips és adtam a gyerkőcöknek azok meg rajzolgatni akartak velem. Sikerült ugyan valami firkálnom , de azért csodálkoztam magamon és a kezem "bénaságán".

Meg múltkor hordom a betont és elgondolkoztam, ha most lenne gyerekem mit mesélnék neki este? Őszintén pár darab jutna eszembe és kellene a google.

Egy csomó ilyen dolog van és bizony a nálam 2 évvel fiatalabb korosztály sokkal nagyobb "hátrányban van" ilyen szempontból.

Új hozzászólás Aktív témák