Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghandi

aktív tag

válasz Dany007 #13 üzenetére

Nem csak te vagy ilyen elvetemült :D
    Nekem sosem tetszettek a normál PCházak,vagy túl unalmasak vagy túl kirívóak.Én személy szerint sosem használnék világítós házat,engem csak idegesítene.Egyszer voltam"rákényszerítve" rendes PC házra,azt is jól átdolgoztam elötte mert nekem az ugy nem volt jó :D Ö lenne az
    Problémádra visszatérve! Nem tudom hosszútávon milyen lesz nagy TVn irni/olvasni.Nekem(!!) hamar megfájdul a szemem töle föleg meg hogy sosem tudom mi a legjobb távolság.Ha túl közel vagyok akkor zavar a nagy fénye,ha messze vagyok akkor meg a win nagyítóját kell használni mert nem tudom másképp elolvasni a betüket,de akkor meg nem látod a teljes képernyöt.Hmmm problémás vagyok na :D
    Én a helyedben tutira meghagynám a rendes monitort is másodlagos képernyönek.
    Rázkódás védelemhez annyit hogy vannak gyári megoldások a ventillátorokhoz.Én még sosem használtam olyat,de valahol láttam és nem is volt vészes az ára.A DVD meghatóval ugysem tudsz semmit csinálni,de mivel nem is megy mindig az nem idegesitő annyira.
    A statikus áramhoz meg nem tudok mit hozzáfüzni,nekem is ugy mondta egy szaki,szerinte nagyon fontos dolog.De ahogy látszik a beépitett gépemen nekem sem volt semmi ilyen elvezeté és minden rendben volt vele.Gondoltam azért megosztom veled.

• Ghandi

aktív tag

A másik a bill+egér dolog. A HTPC miatt én is beruháztam vezeték nélküli eszközökre,aztán rájöttem hogy lehet nem is kelett volna.Majd idövel kitapasztalja az ember hogy valójában mennyit is használja öket.Egy TVre kötött gépet álltalában nem forumozásra,mailekre és stb irásra használja az ember,gondolom neked is van másik PCd vagy laptopod amin netezni és irkálni szoktál.Én inkább a távirányítót használom azóta.Sokat nézegettem távirányítókat elöször a komoly,márkás darabokat,de arra jöttem rá hogy vagy ezt nem tudja,vagy azt vagy ha mindent akkor meg horror áron van.Akkor tettem egy kisérletet és itt az aprón vettem egy noname beépitett egeres távirányítót.Többen is árulnak itt ilyet 2-3000 forintért.Nem egy huha nagy minöség de én teljesen meg vagyok vele elégedve.Rendes gombjai vannak nem az a rossz fóliagombok.Az egér azaz 8irányú kerek joy böven elegendő az álltalános használathoz és elég sokmindent tud maga a táv.Föleg hogy nem kell semmi szoftvert telepiteni és napokat állitgatni a cuccokhoz,csak bedugod a vevöt és megy :)
    Ha erröl kell több infó akkor priviben megbeszélhetjük,nem akarom itt reklámozni,na meg nem vagyok ilyennek az eladója.
    A lényeg hogy én 80%ban csak a távirányitót használom,ha játszok akkor meg egy Belkin Nostromót használok ami nincsen wirelessben sajna és mivel volt egy Cooperheadom igy azt se uszom meg vezeték nélkül,a játékokhoz sokkal jobb mint a meglévő wireless egerem.
    Vettem két USB hoszabbítót ezekhez és ha nem használom öket akkor beteszem a TV mögé ott nem zavar és nem látszik :)

• Ghandi

aktív tag

Én is csináltam már bútorba épített PC-t EZT igaz ez már majdnem 10éve volt és az elsö ilyen jellegü probálkozásom volt :)
    A rázkódás dolog nagyon is valós dolog! Azok a vinyók iszonyatos hangokat tudtak produkálni. Amit meg mindig tarts szem elött az a szerelhetöség! Ne tudd meg mennyit lehet szivni ha csak a helyet nézi az ember és azt nem hogy hogyan fér hozzá a dolgokhoz.Pl a belinkelt gépen látszik hogy a kapcsolók és ledek tüskéji pont leghátul vannak,és csak az elsö bekapcsolás után derül ki hogy vagy az egyik led vagy a speaker konnektora forditva van rádugva és ezért nem működik.Hát akkor bujj be és kis elemlámpával kinlódj,vagy szedj ki mindent :( Rájöttem hogy vagy kihuzhatóra kell megoldani,vagy csak úgy ha szembe van az alaplap. Ja és álltólag(nekem is mondták) a nem fém házak nagy hátránya hogy nem tudja elvezetni a sztatikus áramot és nincs árnyékoló hatás.Én ezzeknek a veszélyét nem vitatom,elfogadom biztos lényeges dolog.Meg lehet oldani a dolgot ha a fára öntapadós aluminium szallagot ragasztasz lehetöleg minél nagyobb felületben és azt kontaktusba hozod néhány alkatráész semleges fém pontjával.Lehet venni ilyen szallagot,de ha kell adhatok neked.Egyébként ilyen megoldást lehet látni jópár gyári videónál,dvdnél hifinél,a müanyag ház belsejébe raknak ilyet.

Új hozzászólás Aktív témák