- Yettel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
varians javaslat: kulon tejszinhabot gyartani, es lapatos habverovel hozzacsapatni a mar megorolt gyumolcsot, hm? hogy olyan fagyizos konnyebb jellegu fagyi legyen.
-
Viszlát
addikt
A kis gombóc 3-3.5 dkg, a nagy 4.5-5 dkg között mozog, ezek a sztenderd kanálméretek. A tekerős már trükkösebb, mert nagyon jól lehet tömöríteni (anno a csinos lányoknak kétszer annyi fagyit nyomtam a tölcsérbe, miközben kinézetre ugyanannyinak tűnt mint a többieké), de általában ott is maximum 8-10 dkg-os egy adag.
-
lapa
veterán
azért Kalandor meg DeFranco tanítványaként tudhatnád, hogy főzni meg drogot venni sose megyünk mérleg nélkül. ejnyemár.
"1 gombóc 5 deka" szokott lenni. de van klasszik fagyiskanalam itthon, majd leporolom haha a mérleget és megnézem, mikor legközelebb ilyet csinálok. de nálunk még nem nagyon érik gyümi.
-
Dany007
veterán
Jogos a kérdés, de nekem a tölcsér mindig is csak egy akadály volt, ami elválasztotta / illetve megtartotta a fagyit.
Úgyhogy az kimaradt.
A súlyát csak tippeltem, legközelebb lemérem. Azért gondoltam nehezebbnek a víznél mert jóval sűrűbb. Azért ahogy látszik is ez egy elég masszív massza lesz a végén.
@a_tesz: mondjuk a gombóc súlyát is csak tippeltem.
Rég voltam rendes fagyizóban. De kíváncsi lennék egy valós adatra.
-
lapa
veterán
és a tölcsér?
mitől lenne amúgy lényegesen nehezebb, mint a víz? nagyjából azért 1kg 1 liter.
gasztroeológusok egész generációját kineveljük. a hal, a gyümölcscentrifuga és a vadon termesztett brokkoli országa leszünk. már csak idő kérdése.
-
Szuper, hétvégén kipróbálom
-
a_tesz
Korrektor
Jól néz ki, és biztos finom is, ki is fogom próbálni
Egy megjegyzés, ahol én láttam fagyisnál kiírva, ott egy gombóc 4-5 dkg volt, ennek tükrében még olcsóbb.
-
greenity
senior tag
Finom dolog az ilyesmi
gyerekkoromban mi is csináltunk ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő