- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
LOL

-
hoffman_
nagyúr
Én sose hangoztatom, hogy az amerikaik hülyék. Guess why?
Ennyi jó kis fahéjat elpazarolni banyeg. Imádom. Más kérdés, hogy amit a linken megy plusz videón láttam, fahéjmennyiség, még nekem is elég lenne egy életre. -
nincsisbéla
aktív tag
Uhh!

-
zarayg
aktív tag
-
Jhonny06
veterán
Erről jut eszembe, hogy alsóba beleöntöttem a számba egy egész doboz citrompótlót (asszem 200db), aztakurva.. egy hétig nem tudtam lenyelni semmit
-
moha21
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Akkor magyarázd el nekem is, hogy mi is ez.
Van egy ismerősöm csaj, aki kicsit hasonló karakter, mint a videón látható hölgy. ~ 10 évig élt Amerikában, nos ő főzés ( kerti party ) közben szokott hasonlóan viselkedni így affektálva süti a húst meg ilyenek. Azt hittem ez egyéni dolog.
-
darál0w
Jómunkásember
minap nézegettem végig pár ilyen idiotát...ő pont nem volt köztük...de ettől vannak jobbak/viccesebbek

-
banhammer
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Mi az a dare game?
Amúgy ritka nagy hülyeséget csinált.
Nem, hogy egy merőkanállal, még egy kávés kanállal se vennék be a számba a fahéjból. -
Psychonaut
veterán
Ez amerikaban egy "dare game", nem egyeni hulyeseg. Nordic, moha, foleg nektek mondom.

-
Vakegérke
félisten
Szerencsétlennek még a tüdeje is tele lett vele.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez fajéj?

Amúgy szánalmas élete lehet...
-
EczkE
veterán
Omg.
-
baluka26
veterán
Mi volt a koncepció?

-
danih
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ennyi jó kis fahéjat elpazarolni banyeg. Imádom. Más kérdés, hogy amit a linken megy plusz videón láttam, fahéjmennyiség, még nekem is elég lenne egy életre.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)