- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
lsebestyen #16 üzenetére
Hát ez a furcsa
miből gondolták, hogy az állataik, meg az állataikra vigyázó emberek túlélik? De a cikk szerint tényleg fizettek érte...
Asszem valami ilyesmi volt, hogy mivel ők nem hisznek ebben, ők nem jutnak a Mennyországba vagy valami hasonló... -
Dany007
veterán
Juj de szánalmasak
Akkor Október a következő világvége? Ne már... most akkor addig min fogunk izgulni?
Épp a héten olvastam, hogy szombaton vége lesz a világnak. Meg is lepődtem, eddig úgy tudtam, hogy 2012 dec 21.-én lesz vége, na mondom előrehozták...
Aztán most látom ez is elmaradt...
Azért nem gyenge.Azt is olvastam ezzel kapcsolatban, hogy valahol az USA-ban egy cég kihasználta a sok topa idiótát és a világvége-váróknak felajánlották, hogy a világvége után is vigyáznak majd háziállataikra! Ezért valami 20-30 dollárt kértek asszem... És rengetegen fizettek nekik ezért! Kíváncsi vagyok most vajon mi lesz? Visszaadják a kutyákat, macskákat és a pénzt is, vagy csak az állatokat ?
Vagy egyiket se?
Most nézem, ez a family radio még bejön. Ott van az ítélet napja : Days left: 00. Valamit elírtak a programban, mert ma már -1-et kéne kiírnia
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest