- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Erdei88 #46854 üzenetére
Aki ismer az tudja, hogy igencsak antiszoc vagyok. És az ostoba, buta embereket meg még jobban utálom mint az átlag lidérceket.
Nekem pl ez a kavarás, ideg nem érne meg 40 pénzt. Főleg, hogy igen hamar kijönne belőlem a gumicsizmás paraszt. De valami nagyon türhő, alpári stílusban. -
Gyuri27
félisten
Asrock am3-as lap (nem csúcs de ok) X2 255 procival 10k a ha-n.
Viszont sose volt kipróbálva. Sosem volt használatban. -
Gyuri27
félisten
Csalósba szegény srác nem kapta meg a telóját.
De ami igazán fontos.
154 napos újonc az eladó. 21 szakmai hsz. 100% adatlap.
Ebből 3 vevőként és azokat a pirosokat mind újonc adta (és csak újoncoktól vásárolt, hmmm érdekes).
Ugye eleve fiatal reg. Nálam ez már nem szeressem.
0 közösségi élet. Ez se gyere be.
Az értékeléseket meg hagyjuk.
Felőlem lehet valakinek 1000 is. Ha abból 999 újonc meg lelkes tag.
Szóval én vagyok forditva bekötve vagy megérett a világ a pusztulásra? -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #46729 üzenetére
Fosom le az árukeresőt.
Nézem X370 lapok 23 pénztől vannak. A jobbak 28-tól.
Ez a lidérc meg 28-ért árulja a használt 2 ram slot hibás lapot.
Ráadásul ennek a lapnak még garisnak kell lenni.
Így felmerül a kérdés miért nem gariztatta le.
Komolyan szánalom, hogy majdnem mindenki verébre vadászik.koko52: nem érdekes mennyi.
Mikor X370 lapot a fenti árakon kapni. -
Gyuri27
félisten
Face market:
Asus Prime Pro x370
"Elado egy jo állapotú am4 alaplap. Egy hiba van vele hogy a 4 ddr foglalatbol 2 nem erzekel az alaplap. Magyarul csak 2db ramot lehet betenni. Árukeresőn 40 ezer körüli az ára. "
Ár: 28k. -
Gyuri27
félisten
válasz
Cs1csó #46689 üzenetére
Igaz. Nem várható el senkitől, hogy a kitesztelt holmikat (ami megszeretett, megvigyázott, garázsbn tartott, női tulajtól) ne bolti áron adja.
Van egy tartalék powercolor 7750-em. Fasza ac hűtővel (gyári).
Most a ha árakból kiindulva 15 pénzt simán megér. De mivel jó fej vagyok lehet 10-ért árulom. -
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #46680 üzenetére
Igazad van. azért vagyok ezen a sárgolyón. Hogy a lidérceket megsegítsem. A használt cuccokat min bolti áron vegyem meg.
Tiszta clownfiesta a ha.Ha: szintén rizsa.
Asrock B450M Pro 23k (boltban 25).
2x4 kignmax 2400 20k (3000-es viper 18k boltban).
1300X 30k (boltban 35k).
Szerintem megveszem ezt is. -
Gyuri27
félisten
válasz
Speed® #46671 üzenetére
Hagyjuk ezt kérlek. Ha épkézláb ha nem, egy 6 éves 170 wattos vga-ról beszélgetünk.
RX 460 4 gigás 20k körül van az aprón.Más. Privátban érdeklődtem.
Rizsa 1200 + 350-es deszka + 8 giga 2400-s ram meg cm ház használt (pár hónapos) 80k.Ugyanez az iponban 1200 + 450-es lap + 3000-es 8 gigás ram meg ugyanaz a ház 81.660 ft. Még ha rászámolom a szállítást akkor 83k.
Most én vagyok a hülye, hogy nem teccik ez a biznic?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cs1csó #46629 üzenetére
Ha nem az emagot veszem figyelembe hanem valami normális boltot akkor is házhoz ez 8k.
Hát a picsám nem agyalna -2 pénzért. Ennyi.Minap néztem rizsa félkonfigot (lap-proci-ram). 60 pénz volt (három hónapos vagy picit több). Tetszett.
De!
Ugyanazt boltból 72 pénzért meg tudtam volna venni. Mondok mást. Más lappal (de ugyannyibba került volna, más rammal ami szintén annyi lett volna, csak ugye az én izlésem szerint) szintén kijött volna 72 pénzből.
Ha pedig kicsit olcsóbb lapot választok (esetleg olcsóbb ramot is) akkor az kijött volna 65k körül.
Ezt nem értik meg a kedves eladók.
Minek kockáztassak, hogy átver vagy a cuccnak rejtett vagy szándékoltan eltitkolt hibája van? Ennél az esetnél ugye a lapnál is találtam jobban azonos áron.
Persze majd jönnek, hogy 12 pénz spór azért az nem kevés. Nem valóban nem. A kockázat se kicsi. -
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #46253 üzenetére
4k-ra szerintem ez harmatos.
Proci is vga is ram is.
Okosok 144p-re 1080-t kicsit több ramot és jobb procit mondanak.
Szóval vagy az igényből kell leadni.
Vagy nagyobbra nyitni a bukszát.shteer: igaza van. A kedves (nem ezt akartam írni hanem nagyon csúnyát) minerek vállalják, hogy mizu van.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #46245 üzenetére
Magyar népszerű webáruház ismitől tudom.
Nem mindegy, hogy egy bolt bemegy a nagykerbe és ott hagy napi 200k-t vagy 2 millát esetleg többet.
Az a kisker aki jelentős forgalmat csinál az kap kedvezményt.Egyébként az alzáról és hasonló nagyokról azt is el tudom képzelni, hogy disztributortól, ottani (hazai) képviselettől, gyártótol vásárol.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #45946 üzenetére
Határeset na.
Mondjuk pár ezres max 10k.Egyébként azt is megnézem az értékeléseket kik adták.
Mert ha mondjuk 20-ból 15 újonc, meg lelkes. Öt meg szenyor az nem igen erősíti a bizodalmam. -
Gyuri27
félisten
Én meg kurvára meg vagyok sértődve.
Nekem normika nem irt semmit.
Milyen egy elbaccott világban élünk, hogy nekem még normika se udvarol.
Jó persze nem utalnék egy kanyit se. De olyan jó lenne egy inteligens fickóval eszmét cserélni.Normi ha olvasod irj már rám az anyád jó istenit.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cs1csó #45823 üzenetére
Minden is kinai. Visszamenőleg is. Hol itt a hiba?
koko52: le de egy rajta maradt. Jöt röhögtem. Meg szivtam az arab vérét. Nem maga a tárgy volt érdekes. Az filléres tétel volt. Hanem, hogy egyiptomban lett véve. Meg maga a gyere barátom ülj le. Tea, cigi, alkudozás, dráma egy jó kis müsor volt.
Astroboy:
-
Gyuri27
félisten
Akkor egy hülye vevőnek, eladónak lehet azt mondani: tudod mit ecsém? Üzleteljen veled a bánáti?
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #45584 üzenetére
Irtam is. Ha már ömlik a szar legyek ott én is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Faterkam #45403 üzenetére
Figyi ne a ha-t nézd.
Ott az árukeresős link. Jó ismert boltok is vannak ott a felsorolásban.
Sok 570 ment bányász kariként. Majd mikor elfogyott mentek az 1060-ak, 1050 ti-ik is.
Szóval nagyon vigyázz. Ha 1060- lősz 60 pénzért garisat (normális boltból az jó vétel).
Ha nem akkor döntsd el, hogy kockáztatsz-e 60k-t. -
Gyuri27
félisten
válasz
Faterkam #45398 üzenetére
Akkor keress használtan. De a 60k-s bolti árból kiindulva nem lesz sokkal olcsóbb mint egy 30-40%-al gyorsabb 570.
Nem értesz hozzá? Driver lepucol csumára. Régi kártya kivesz. Új berak. Driver telepités és kész.
Ha feszekkel, órajelekkel, venti bezérléssel mókolni akarsz azt meg megkell tanulni, ki kell tapasztalni (kb minden kártyánál). De hál istennek ott a zinternet meg itt is a kártya topikja.
Ha meg kari után kicsit esik az ára (mint nem rég volt 45k) akkor meg abszolult best buy. -
Gyuri27
félisten
válasz
FoLey-v #45363 üzenetére
Amikor kijött az 570 akkor 10%-al volt jobb a 290-nél. Azóta jött pár driver.
Alsó hangon mondanék egy 15-25% különbséget most. Ehhez veszed a +4 giga ramot (ugye itt kérdés, hogy milyen játékokat milyen felbontáson tolsz).
Szóval igen mégérheti váltani.
Persze meg kell várni a januárt. Mert elég sokat drágultak a dolgok. -
Gyuri27
félisten
válasz
FoLey-v #45356 üzenetére
Nyilván te ne válts 570-re.
Bár egy 8 gigás verzión talán érdemes elgondolkodni.
Igen egyértelmű az 580.
De itt most nem is rólad van szó.
Hanem mondjuk rólam.
35-45k-s 290 vagy 55k-s 570 (új, bolti garis).
Erről van itt szó.Mondom az fx-et néztem. Az esetek 90%-ban 5k alatt van a különbség a bolti új és a gari nélküli használt közt.
-
Gyuri27
félisten
válasz
FoLey-v #45350 üzenetére
Miért jó egy 290 3x-ért? 4 gigás 570 (persze boltból garisan) 4 gigás 55-56, 8 gigás kb 60k.
Vegyük a 4 gigás változatot.
Ha a 290 35 (de látom van bőven drágább is xd kek) pénz akkor még 2 mátyást kell mellé szurkolni. Tudom én hogy az nem kevés pénz.
No de mikori is az utolsó 290? 3-4 éves? Azért ezeknél az agyon reszelt kártyáknál nem egy életbiztositás.
Meg ugye a 290-390 zabál is.
Szóval aki ilyen vga-t tervez venni az gondolja át szerintem. Ha meg szeret veszélyesen élni vegyen 38-45k-ért.
Lelke rajta.Én nem igen vagyok ezekért a maximálisan kicsavart X-es verziókért. Még újonnan oké.
De használtan szerintem jobb a sima.
Persze vannak gyártók akik egyes vga-ra rendes vrm-t meg hűtést raknak (a nyák se nápolyi) csak hát ez a kevés. -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #45345 üzenetére
Nézd meg pl a 8300-8320-8350-8370 árakat.
Ált 3-5k-val olcsóbbak mint a boltban. Egy egy korosabb darabnál elengedik az áfát a ha-n.
Ugyanez a 470/480-570/580 árak (de találni 380-390-eket is jó áron, csak kicsit kell hozzá tenni és ott a finom ropogós új garis 570). De a bányász kártyák is elég magas áron mennek.
Szóval még mindig majomparádé, clownfiesta a HA. -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #45338 üzenetére
"legolcsóbb volt HA-n" na ez itt a baj. Mivel itt bolti ár minusz 5-10% 3-5-1000 éves cuccokra.
Ha azt irod, hogy a reális ár alatt árultad kicsivel az megint más.Chaser: az csak azért nem volt lopott mert te faragtad ki szappanból. És azért nem volt kibontva mert te csomagoltad be.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #45335 üzenetére
Itt még kicsit értenek hozzá az emberek. Nem is vesznek meg mindent használt vackot új áron.
Az mp az más. Ott még sok a lidérc.Boldog karit zsákos.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #44954 üzenetére
Téptem volna le az arcod. Mijazhogy későőől? He?
Egyébként nekem meg van az a rossz tulajdonságom, hogy mindig hamarabb ott vagyok.
Így én se komálom a későket.Valakivel egyszer beszéltem és az mondta. Ezek azért késnek és alkudnak mert úgy vannak vele tele a tököd, meg nem akarod visszavinni így rábólintasz.
Igaz ez a mágia rajtam még nem fogott.
-
Gyuri27
félisten
Szólni kéne a ha-n a népeknek, hogy vatta új garis rendes boltban RX 570 54k-tól RX 580 68k-tól vannak.
-
Gyuri27
félisten
válasz
zolee5016 #44622 üzenetére
Oké. Békés megye. A semmi után még jössz. Ott lesz a halál f@sza. Na ott balra. Aztán még jössz egy kicsit. Na mielőtt vége az univerzumnak megállhatsz.
Pénz nincs tesa. De valamit kiokoskodunk.
Nyugi. Pálesz lesz rendesen. Közbe jobban megy a meeting.
Holnap itthon vagyok. -
Gyuri27
félisten
válasz
Cs1csó #44539 üzenetére
Az a baj, hogy ez nincs rendezve.
Elvileg a gyártóhoz. De van gyártó aki nem foglalkozik veled. Arról nem is beszélve ha a világvégére kell csomagot küldeni az nem két forint.
Ha foglalkoznak is veled az ő szabályaik szerint játszanak. Ami akkor problémás ha a terméket nem lehet javitani és már nincs a termék csak hasonló. Vagy ugye hasonló sincs.
Illetve ugye itt jön képbe amit itam a szürke import. Sok cég nem is foglalkozik veled ha kiderül, hogy azt a cuccot pl ázsiába küldték.Persze a boltok addig amig van a termékből még csak csak intézkednek. De pl egy pár éves 200k-s vga-val nemigen foglalkoznak ami 1-2 éve nincs gyártásban.
Nyilván a bolt se a 200k-at se egy 200k-s vga-t nem fog adni. Mert az nekik bukó.
Menj és harcold le a gyártóval. Ők meg jó esetben 30-90 nap múlva küldenek valamit, hogy jó lesz az.
Aztán vagy jó lesz neked az vagy húzod a szád. Ráadásul azon megint nem lesz rendes garancia. -
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #44534 üzenetére
Olvasd kérlek a szaktopikot itt a ph-n.
Egy év a gari ami a boltra tartozik (ez kötelező ugyanis).
Utána az esetek többségében csak a nyűglödés megy hivatkozva a gyártói garanciára.
Ami meg ehh kategória.Javaslom kérdezz utána és olvasd el a ászf-et mindkét boltnál.
Sőt nézz meg egy számlát.
Sokszor (mostanában nem) oda irták, hogy 24 hónap (a példa kedvéért) alul meg hogy egy év a többi gyártói.
Tessék pl: Basic garancia: Ezen termékek esetén nem vehető igénybe a gyártó magyarországi megbízott szervizszolgáltatása. Az ügyintézés csak cégünkön keresztül kezdhető meg. Az ilyen felirattal megjelölt termékek nem vesznek részt a gyártók által meghirdetett promóciókban sem. Ezt egy 105k-s lap alól másoltam ki.
85k-s lap alatt 3 év gyári garanciával szerepel. Ami egy év rende meg két év fis-fos.Mielőtt meghazuttolsz nézz picit utána légyszi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #44532 üzenetére
Olvass kicsit.
Sajna manapság egy év a gari. Ha azon túl tesznek érted valamit örülj. Ha nem IJ.
Amúgy iponról is lehet olvasni ezt azt. Régebben én is gariztam náluk. Nem volt gond. De másnak volt baja.
Aqua-nál gariztam. Soha többet nem vásárlok náluk. De olyan termék se kell ami hozzájuk garis. Megpróbáltak megmajmolni az avultatással. Nem sikerült.Elmondtam párszor. Elmondom utoljára.
Közmunkás vagyok.
Pont a kicsi pénzüek vesznek új vagy rendes garis használt terméket (most a filléres holmikat ne vegyük ide).
Mert ha egy sok éves termék beszarik az nekik bukó és nem tudnak másikat venni.
Mondok példát. Hiába fasza egy vga ha az használtan 60-80 pénz de 3-4-5-6 éves.
Arra már nincs gari. Ezeket a cuccokat már nem az örökkévalóságnak gyártják. Szóval marad a pár hónapos vga ebben az árban vagy az új (még akkor is ha mondjuk teljesitményben kevesebbet tud).Persze igazad van. Aki 3+ éves konfigot piacozik össze 200-300k-ért vagy többért úgy hogy az az összes pénze az legyen az ő dolga. Szeret veszélyesen élni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #44530 üzenetére
Ja lehet meg tudsz. De lehet, hogy nem. Aztán az se mindegy hogy a cuccon van-e gari vagy nincs vagy hozzám garis.
Mert a baj mindig ott van mikor egy 3-4 vagy több éves vga-t, lapot árulnak majdnem bolti áron.
De én azt mondom, hogy ha 400K-m van egy vasra akkor legyen minden új garis.
Mint hogy 2-4 hétig kelljen egerészni a gari nélküli, ki tudja ki hogyan használta cuccokat rakjak össze.
Sok esetben ezeknél a lomoknál 10-20%-al kerül többe egy platformváltás boltból. Nincs miről beszélgetni tehát.Egy röpke gondolat a gariról. Manapság a termékekre egy év garit adnak a boltok (nyilván van egy-két kivétel).
A maradék meg intézzed magad a gyártóval. Ez az új szitu. Így az egy éven felülit nemigen számítom garinak.
Főleg, hogy java része a holmiknak még mindig szürke importos. Amivel aztán semmit nem tudsz kezdeni. -
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Elképesztő, hogy ebben az országban csak lidércek vannak.
Faszbukmarkecpész. Mindennek a teteje.Nemrég írósztalt kerestem. Igen ám, de nekem X méretnél nagyobb nem lehetett. Mert nem fért volna be adott helyre. 10 hirdetésből 9-nél nem voltak méretek megadva.
Holott szerintem ez evidens. Hangsúlyozom szerintem.Most lemezfelnit nézek (ha van rajta téli gumi az se baj).
Sok esetben a gumi mérete nincs feltüntetve (állapotáról ne is beszéljünk). Pedig nem mindegy.
Az osztókör meg pláne. Ahogy a székely bácsi mondta az állatkertben a zsiráfot nézegetve. Oszt ilyen állat meg nincs is.Asztalt találtam.
Lesz ott felni is. Csak győzzem levezetni a sok klingonnak (holott nem beszélek klingonul) mit keresek. vagy legalább azt mondják meg min volt rajta az a retekparádé.Legközelebb egy űrjármüvet keresek és elhagyom ezt a fosputtyony planétát.
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #43072 üzenetére
Melóztam köbányán. Nem egyszer voltam ott is.
A szép az, hogy méterekre van a készenlétitől meg a Zrinyi nemzetvédelmitől.
De az a két épület már 2000-ben is tiszta csikágó volt.Chaser: majd elhiszem ha küldesz valami értékeset (nv és intel nem köll).
Egyébként mindig itt vagyok. Még ha nem is írok. Szemem a pályán.
-
Gyuri27
félisten
válasz
foxymaci #41414 üzenetére
Figyi ha pár hónapos akkor papirnak lenni kell (bármilyennek). De ha elvitte az ár a tűz vagy megette a kutya. Akkor elmegyek a szolgáltatóhoz (bolthoz) és kérek másikat. Mert ugye okos fiú vagyok és nem szopatom magam, hogy a pár hónapos sok garis telómra adott esetben nem tudok intézni semmit mert nincs papir.
De ha a fenti eset is áll fenn viz, tüz, kutya. Akkor is intézek papirt mert azzal talán nem csak seftesjózsinak tudom eladni.
Nem mondom, hogy lopott a teló. De, hogy nem kerek a történet az is biztos. -
Gyuri27
félisten
Teló.
"Pár hónapot használt, szép állapotú Papírok, doboz nélkül, gyári töltővel."
Mijjé nem teccik ez ez nekem komákok egy újonctúl he?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest