- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Egy kis gyorstalpaló, hogy érthetőbb legyen olyanoknak is, akik még nem ismerik a Pythont:
- def-el lehet függvényt defininiálni
- A blokkokat nem kell kapcsos zárójelek vagy begin..end közé tenni, az indentálás (behúzás) dönti el, hogy meddig tartanak
- A függvényeket nagyjából ugyanúgy lehet használni, mint a többi típust - pl. értékül lehet adni, visszatérhet vele egy függvény, stb.
- A lambda az egy olyan függvény, aminek nincs neve, tehát nem is lehet név szerint meghívni, egyébként meg nagyjából ugyanolyan függvény, mint a többi. Pl:
f=lambda x: x*2
print f(2) //kiírja, hogy 4
- A yield az nem teljesen triviális, ha valakit érdekel, itt elmagyarázzák [link](#1) danih
A web designeres kódnál a poén, hogy igazából egyik komment sem ér egy kalap szart sem. Egyébként meg lehet nézni a webfejlesztéssel foglalkozó topikokat, az emberek jelentős része nem segítséget kér egy feladat leprogramozásához, hanem előre elkészített, kopipésztelhető kódot, aztán abból meg ez lesz.
-
Löncsi
őstag
#EXPERT PROGRAMMER
import c_math
fact = c_math.fact
print fact(6)Epic win.
Többi is jó, már amit értek.
-
danih
veterán
Nem értek hozzá, de pár dolgot én is megértettem...
Az én stílusom inkább a "web designer"-éhez hasonlít - na nem a "kölcsönvett" kód miatt, hanem mert mindent szarrákommentelek magamnak, hogy mikor visszatérek hozzá, meg tudjam érteni, mit is csináltam
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged