- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
noisia
aktív tag
-
TaaT
nagyúr
A BF3 (anyagi) teljesítményére azért kíváncsi lennék
-
pakriksz
őstag
szomorú hogy ennyire igénytelenek a játékosok, hogy ilyesmik sikeresek...
-
noisia
aktív tag
válasz
fondorlatos #10 üzenetére
A COD olyan a játékvilágnak, mint az Iphone a telefonoknál, a BMW az autóknál stb. ...
Ha valamire rá van vésve egy beleharapott alma, tök mindegy, milyen, a sok zombi vérszemet kap "hát mer' az azér' csak egy ájfone".
Ha kiadnának egy oldalnézetes, pixeles, 20 dollárból készült ugrálós-lövöldözős gamét és rá lenne írva, hogy CoD Older Farware 2D, azt is minimum 10millióan töltenék le a Steamről, elhiheted! És itt mutatkozik meg a butaság.Magáról a játékról ellenben nem tudok még nyilatkozni, ugyanis még nem pakoltam fel, de ha olyan, mint az MW2/BO1/MW3-széria, akkor nem lesz sokáig a vinyómon.
-
Mister_X
nagyúr
Halo 4-gyel nem reveláns összehasonlítani, mert az egyetlen platformon csinált 220-at, a BO2 meg hárman 500-at. Nem mindegy.
-
-
HaZsolt
őstag
Évről évre gyengébbek a játékaik és egyre nagyobbak a nyereségeik. Ezt hogyan csinálják?
-
HyP3b0y
senior tag
Ezt nem tudtam, ma is tanultam valamit...az egzakt differenciál egyenletek megoldásán kívül
Bár szerintem FPSRussia-ról inkább a fegyverekkel játszó bohóc jut eszükbe az embereknek minthogy egy COD player. Tehát szerintem a fegyverpróbálgatós sorozata az ami híressé tette. De biztos kellett valamilyen kezdőlökés COD részről
-
fondorlatos
aktív tag
Valami biztos megfogta a vásárlókat, ha ilyen összeget összelapátoltak belőle gy nap alatt.
-
HyP3b0y
senior tag
Na, sikerült megvenni kilóra FPS Russia-t is...
bár tény hogy van az a pénz amiért én is adnám az arcom ehhez.
-
big-J
őstag
Egy AAA címen 250-300 ember is dolgozhat 2-3 évig, konkrétan ennyien vannak az AC3-man, hogy fogalom legyen a kiadásokról is
-
whaler
tag
Nos ismét megváltoztatták 5 karakter nevét és tettek 2 ledsort 3 fegyverre majd kiadták ezt új néven.
-
aram01
nagyúr
mindenesetre ez a video jó
-
bobsys
veterán
500 millio profit vagy bevetel? Mennyibol keszult a jatek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged