- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Én 1.6 -nál, 2.1 körül adtam fel, majd most vissza. Hozzátenném, hogy saját hülyeségem miatt sokalltam be, mert naponta 2x cseréltem romot meg kernelt. Nem azért mert kellett, csak mert lehetett. Na ez azért most is megvan még, csak visszafogottabban. Közben iphone volt, most ugye KitKat 4.4.2 van és sok esetben használhatóbb. Kijelző nagyobb szebb, nincs fizikai home gomb, akksi idő 2x annyi. Ezekkel meg még persze többmindennel megvettek kilóra. Szerintem majd csak a rendes Linux, Ubuntu telefonok lesznek komoly kihívók. Illetve iPhone 6 meglátjuk.
jozso1989 úgy látszik nekem csodatelefonom van. Más lehetőség még, hogy a tied hibás (de az kijönne másként is), vagy user error.
Legújabb FW -t érdemes felrakni, NEM a szolgáltatós szart amivel adják.
-
jozso1989
őstag
Nekem is csak Sonyjaim voltak, mert régebbről szerettem a butatelefon korszakban a Sony Ericssonokat. Szörnyű, amit művelnek Android téren... full lassú még a Z2 is, olyan fura késés van az egész rendszeren, megnyomsz valamit és mintha eltelne egy másodperc és csak úgy reagálna (A Z1 compact brutálisan lassú olyan hardverrel, az tényleg szánalom). Ilyet csak Sonyn tapasztaltam meg régebbi Samsungokon. Arról nem is beszélve, hogy full bugos szoftvereket adnak ki... De ez csak a Sonyra jellemző (és az is, hogy több hét, mire javítanak is valamit), a többi gyártó korrekt (ezért cserélgetnek naponta 10-szer ROM-ot, mert az egyik lefagy, a másik tele van buggal, a harmadikon nem megy a wifi, a negyediken nincs kamera... istenem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- SSD kibeszélő
- ASUS routerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest