- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Én 1.6 -nál, 2.1 körül adtam fel, majd most vissza. Hozzátenném, hogy saját hülyeségem miatt sokalltam be, mert naponta 2x cseréltem romot meg kernelt. Nem azért mert kellett, csak mert lehetett. Na ez azért most is megvan még, csak visszafogottabban. Közben iphone volt, most ugye KitKat 4.4.2 van és sok esetben használhatóbb. Kijelző nagyobb szebb, nincs fizikai home gomb, akksi idő 2x annyi. Ezekkel meg még persze többmindennel megvettek kilóra. Szerintem majd csak a rendes Linux, Ubuntu telefonok lesznek komoly kihívók. Illetve iPhone 6 meglátjuk.
jozso1989 úgy látszik nekem csodatelefonom van. Más lehetőség még, hogy a tied hibás (de az kijönne másként is), vagy user error.
Legújabb FW -t érdemes felrakni, NEM a szolgáltatós szart amivel adják.
-
jozso1989
őstag
Nekem is csak Sonyjaim voltak, mert régebbről szerettem a butatelefon korszakban a Sony Ericssonokat. Szörnyű, amit művelnek Android téren... full lassú még a Z2 is, olyan fura késés van az egész rendszeren, megnyomsz valamit és mintha eltelne egy másodperc és csak úgy reagálna (A Z1 compact brutálisan lassú olyan hardverrel, az tényleg szánalom). Ilyet csak Sonyn tapasztaltam meg régebbi Samsungokon. Arról nem is beszélve, hogy full bugos szoftvereket adnak ki... De ez csak a Sonyra jellemző (és az is, hogy több hét, mire javítanak is valamit), a többi gyártó korrekt (ezért cserélgetnek naponta 10-szer ROM-ot, mert az egyik lefagy, a másik tele van buggal, a harmadikon nem megy a wifi, a negyediken nincs kamera... istenem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest