Csúcshardvert kaphat a Z3 Compact

Hirdetés

A Sony a pletykák szerint szeptemberben fogja bemutatni legújabb zászlóshajóját, az Xperia Z3-at, melynek várhatóan nem sokkal utána egy kistestvére is érkezni fog. Egyre több információ és kép szivárog ki ugyanis a Z3 Compact néven emlegetett készülékről, a fotókon felül viszont most a hardveres erőforrásról is megtudhattunk néhány dolgot. A japánok újdonsága minden bizonnyal egy 4,6 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel debütál majd, a kompakt méretet pedig vékonyra hagyott kávával érné el a Sony.

Már az Xperia Z1 Compact sem volt gyenge teremtés, a Z3 Compact pedig még rátehet egy lapáttal, a motorháztető alá ugyanis egy Snapdragon 801 lapkakészlet kerülhet, RAM tekintetében pedig 3 GB-ot kaphat a masina. Ugyan a legújabb fotók elég homályosak, a 20,7 megapixeles kamera jelenlétére nagyobb összeggel lehetne fogadni, mint ahogy a fémes oldalkeret és az üveg elő-, valamint hátlap sem elképzelhetetlen. A Z3 Compact elméletileg a Z3-mal együtt szeptemberben kerülhet leleplezésre, talán az IFA kiállításon már mi is kezünkbe foghatjuk majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

    Elképesztően karcsú, szinte légies táblagép a Sony újdonsága, amely erőnek sincs híján. Az üzemidő azonban kissé kevéske, ráadásul igencsak megkérik a szépség árát.

  • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

    A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

Hirdetés