- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Az a baj itthon akkor se lesz normális árban, hogy megszorongassa az androidos táblákat.
Én szeritnem majd win9-cel fogok venni egy tabletet, addig ezt az RT-t kihagyom, teljes win8 meg nem érdekel ilyen áron mint most.
Amúgy tetszik a csempés felület, telefonon is ilyet tervezek, de enm rétem mi szükség volt külön Win8 RT-re, nem lett volna egyszerűbb a telefon operációs rendszerét áttolni tabletre?
Egyébként ha tableteknél kijön egy olcsó 7 collos 2 GB Rammal szerelt 4 magos android akkor veszek egyet, szeritnem idén év vége felé már várható 50k körül, és annyit megér!
Windowsos tabletek egyenlőre kiesnek nekem...
Amúgy az AMD-ben bízom én is, hogy kijön majd egy kis fogyasztású APU-val win8 tabletekbe. Főleg passzív hűtés ami fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kuponkunyeráló
- VR topik
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest