Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz mbalint987 #64 üzenetére

"Pár embernek süt a hozzászólásából a frusztráltság, az elnyomottságérzés és a hímsovinizmus. Ez a "mi szegény hetero fehér férfiak el vagyunk nyomva a feminizmus és a gender hatására" mentalitás. Csak tudjátok, hogy mi a büdös nagy helyzet? Hogy az a szélsőséges feminizmus pont a szélsőséges hímsovinizmus hatására alakult ki. Nincs ez másképpen az egyéb társadalmi csoportokkal sem. Ti teremtettétek meg az elnyomó rendszert, aztán nem tetszik, ha a szélsőségre szélsőséges válasz érezik. Hát, ez ilyen. Hatás-ellenhatás."

Az örök mantra. Érdekes része a dolognak, hogy én a saját korosztályomon ( 2X) nem nagyon látom, hol és miben vannak a nők elnyomva. Levezetnéd kérlek , hogy itt mire kéne gondolni ?

• -Skylake-

addikt

válasz mbalint987 #64 üzenetére

Sosem állítottam szerintem, hogy a Gugli helyesen lépett. Egyszerűen csak 2018 van , most ez a PC nem tehetett mást. Kényszerből született ez a lépés maradjunk annyiban.

Egyébként pedig nem azt mondtam, hogy teljesen oké hogy valakit diszkrimináljanak a külseje miatt , én arról beszélek, hogy igenis lehet ugyan úgy elvárás egy külső , mint egy diploma meg nyelvvizsga vagy bármi. Ha én egy szép , 180 centis pálcika szőke nőt szeretnék magam mellé a nap 12 órájában asszisztensnek , akkor azt szeretnék. Ha olyat szeretnék akinek 3 nyelvvizsgája van , akkor nem diszkriminálok senkit sem akinek 2 van , egyszerűen nem felel meg az elvárásaimnak. Ezen logika mentén tovább haladva nekem lehet elvárásom a 180 centi is meg a szőke haj is , ugyan ugy ahogy a nyelvvizsgák száma.

Új hozzászólás Aktív témák