- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #46 üzenetére
"Nem véletlenül van korhatáros karika a sarokban, és figyelmeztetés a műsor előtt."
Pont ezt mondom, azt meg lehet csinálni, hogy a gyereket elküldöd a tv elől.
De azt is írtam, hogy fogja magát, átmegy egy haverhoz, vagy felmegy a netre és voltaképp azt néz meg amit akar! Nem tudsz te mint szülő egész nap mellette állni és figyelni."Nem kattintasz rá, meg van oldva. Engem sem érdekel, nem is kattintok rá. Egy 7-12 éves gyerek meg nem igazán néz Velvetet/Indexet. origó meg kicsit igényesebb címlapok terén."
Mondom, nem rólam van szó. Engem már nem tesz az ilyen retardáltabbá
Szerintem halvány fogalmad sincs arról, hogy épp mit néz egy 7-12 éves gyerek.Ahogy nekem sincsen.
Viszont azt tudom, hogy a látványos csilli-villi, figyelemfelkeltő dolgokra mindenki vevő! Főleg fiatal korban.Érkeztek bejelentések. Nem ezres nagyságrendben, de érkeztek panaszok bőven. Ezért is indult most vizsgálat az ügyben.
Azt is figyelembe kéne venni, hogy nem mindenki fut a telefonhoz egyből, amint meglát valami nemtetszőt.
Ahogy látod itt is vagyunk páran akiknek ez mocskosul nem tetszik. Mégsem írtunk panaszlevelet.
De ha összeveted hány panasz érkezett erre a műsorra és hány mondjuk egy X-faktorra, akkor máris látod a különbséget! Mert a műsorok nagytöbbségére egy deka panasz nem érkezik, erre meg már annyi jött, hogy kijött belőle egy kis vizsgálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen autót vegyek?
- Horgász topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Parfüm topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Philips LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest