Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csongi

veterán

válasz m1lan #39 üzenetére

Akkor koszi, nalam is nagy a baj, en nem tudom megallapitani melyik,melyik. :). A vagy S vagy j....
    Es szerintem ezzel elegvsokan vagyunk igy, pedig kovetem a mobilfrontot :)

• csongi

veterán

Nem is lett volna tul nagy ertelme nagy dobra verni :).
    Erthetetlen, hogy lehet 2015be feny erzekelo nelkul piacra dobni egy teleront. Szerencsere nem olvastam vegig a teszet, pont beletalatam ebbe a fejezetbe. Elismeresem a tesztiroknak, mivel kepesek egy csonka keszulekrol tesztet irni. Elkepeszto, hogy a profit mekkora szemetet kepes termelni a vilagban. J2 es johet a 40 dollaral dragabb j2 plusz vegre van benne erzekelo, es ez mar 720p kijelzos. Eljen!!!!. Rossz nezni, milyen gusztustalan kizsakmanyolas politika megy a fejlodo orszagokban, es ugyan ez ment nalunk is. Ez a minden szegmensbe tudok adni keszuleket szamomra, nem szimpatikus, foleg mert tularazott a konkurenciahoz kepest. Also kategoriatol a felso- also kategoriaig.
    Van egy unalmas forma, es ezt toljak mindenhova. Engem iritalna ha 260ezres telefonomra megkerdeznek ez az uj j2? :D ez a ctr+c ctlr+v nekem nembion be. Ennyire nincs otlet a Samunal? Ok lgyen egyforma egy szeria, de hogy Samu szakertonek kell lenni ahhoz, hogy elso ranezesre megmondja s4 s5 vagy S6,,,, nah :D.Az s6 edge rendben van, nem is kell ossze keverni jelenleg semmivel. Amugy nagyon szerettem a samut, de a badaval bevezettek a malnasba,eleg kellemes aron es hajpolassal. Elfeljetettek kuldeni egy levelet, bocsi, ezt most megszivtad, koszi a penzedet :).

Új hozzászólás Aktív témák