- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Nem is lett volna tul nagy ertelme nagy dobra verni
.
Erthetetlen, hogy lehet 2015be feny erzekelo nelkul piacra dobni egy teleront. Szerencsere nem olvastam vegig a teszet, pont beletalatam ebbe a fejezetbe. Elismeresem a tesztiroknak, mivel kepesek egy csonka keszulekrol tesztet irni. Elkepeszto, hogy a profit mekkora szemetet kepes termelni a vilagban. J2 es johet a 40 dollaral dragabb j2 plusz vegre van benne erzekelo, es ez mar 720p kijelzos. Eljen!!!!. Rossz nezni, milyen gusztustalan kizsakmanyolas politika megy a fejlodo orszagokban, es ugyan ez ment nalunk is. Ez a minden szegmensbe tudok adni keszuleket szamomra, nem szimpatikus, foleg mert tularazott a konkurenciahoz kepest. Also kategoriatol a felso- also kategoriaig.
Van egy unalmas forma, es ezt toljak mindenhova. Engem iritalna ha 260ezres telefonomra megkerdeznek ez az uj j2?ez a ctr+c ctlr+v nekem nembion be. Ennyire nincs otlet a Samunal? Ok lgyen egyforma egy szeria, de hogy Samu szakertonek kell lenni ahhoz, hogy elso ranezesre megmondja s4 s5 vagy S6,,,, nah
.Az s6 edge rendben van, nem is kell ossze keverni jelenleg semmivel. Amugy nagyon szerettem a samut, de a badaval bevezettek a malnasba,eleg kellemes aron es hajpolassal. Elfeljetettek kuldeni egy levelet, bocsi, ezt most megszivtad, koszi a penzedet
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest