- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #115 üzenetére
"Nem vagyok jogász, de biztos vagyok benne hogy a konkurencia szándékos csődbe kergetése azzal hogy előállítási költség alatt adod a termékeidet nem legális."
Ha csak a konkrét gyártási költséget nézzük, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy az nem több 100 dollárnál még a GT3e-s CPU-k esetén sem. Szóval van-lenne bőven mozgástere az Intelnek.
"De ha azt ki is magyarázzák, mivel nincs más x86-gyártó valószínűleg megpróbálnák feldarabolni az Intelt, ami vagy sikerül vagy nem, de hogy ezt az Intelnél nem szeretnék kideríteni az egészen biztos."
Nagyon is esélyes, hogy a terjedő ARM-alapú "PC"-k miatt már nem állna meg a monopólium-vád, úgyhogy nem lenne semmilyen darabolás. Az, hogy nem maradna más x86 ISA-t használó gyártó, ebből a szempontból nem számít. Viszont pont amiatt lenne gondban az Intel, mert az x86-64 meg az AMD tulajdona... Nem tudom, mi lenne abban az esetben, ha az AMD csődbe menne. Használhatná-e az Intel tovább, vagy új utasításkészletet kéne implementálniuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest