Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Scythe_

aktív tag

Én nem értem ezt a nagy Crysis ellenességet.
    Mindenki tisztában volt vele, hogy kurva nagy gépigénye lesz, és aztán mit ad isten, tényleg kurva nagy a gépigénye. Mint ahogy egy előző kolléga is mondta, anno a FarCry, Doom3, Quake4 (sőt, ultra-n még most is!) ugyanígy kifektette a gépeket. Emléxem akkor azt gondoltam, na ha majd ilyen játékok lesznek az alapok, ha majd ilyet tolunk multiba, az mennyire jó lesz. Hát már eljött ez az idő. Eljön a Crysis-é is fél éven belül. Ezenkívül nyilván lesz driver optimalizáció, patch, stb.
    Én úgy érzem, hogy itt sok embernél "inkább savanyú a szőlő"... Rövid is, csúnya is, szar is... Röhej! Gondolom, csomó ember látta a fullos dx10-es videokat,képeket, aztán csodálkozik, hogy nem megy otthon cerka 600-on TNT2-vel. Meg ronda low-n 640*480 ba... hardware T&L-lel :D
    Amúgy én úgy tudom, hogy 12 óra a végig játszása. CoD4-é meg 10. MOHAA - Airborne kb 6. Akkor miről beszélünk?
    Nálam sem megy normálisan, nehogy azt higyje bárki, de azért én nem a játékot szidom.
    Azért mert a hal nem tud úszni, nem a víz a hülye...
    Ennél sokkal irritálóbb szerintem pl pont az Airborne, ami 100GBon terül el, bugos, nem leeht configolni, még egy nyamvadt bokron sem lehet átmenni, annyira "élethű", viszont botrányos gépigénye van. Csak nem tom mire. A Crysis-nál igen...
    Még egy dolog. Nem értem, hogy a TimeShfit-ről mért nem esik szó sehol. Gyönyörű, hosszú, innovatív, GF6600-tól mindenen elfut, és 2.5 GB. Mellesleg sztem az elmúlt 3 év legjobb FPS-e, bár természetesen ez szubjektív.

Új hozzászólás Aktív témák