- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola0601
tag
Nem sok fantázia van benne!
-
Ste
addikt
Pontosan, valójában csak a lap az ami extra benne. Vajon konzumer piac számára mikor lesz csak a lap elérhető?
bartucc: a könnyű bővíthetőség a kis táp illetve a limitált belső miatt van "csak" limitálva. Amúgy tényleg elég lehet sok embernek, ha emberi áron lesz, amit kétlek, lévén új cuccos
-
atike
nagyúr
Nekem bejön.
-
szuper-t
őstag
ahogy be lett mutatva és a tény
"Ez a ház már régóta elérhető Spire Powercube néven is -- de az Albatron, a Qwerty meg még biztos sokan mások is építettek ebből gépet. Teljesen ugyanez, még a ferde Compact Disc felirat is stimmel
Ezek után azon sem lepődnék meg, ha mondjuk az intel H57-es mITX alaplapja lenne benne"
-
.mf
veterán
Vártam már, hogy ki lövi le, de akkor kénytelen leszek én.
Ez a ház már régóta elérhető Spire Powercube néven is -- de az Albatron, a Qwerty meg még biztos sokan mások is építettek ebből gépet. Teljesen ugyanez, még a ferde Compact Disc felirat is stimmel
Ezek után azon sem lepődnék meg, ha mondjuk az intel H57-es mITX alaplapja lenne benne -
tome.jr
addikt
Egykoron a Point of View a grafikus kártyák piacán kereste a kenyerüket
Kenyerét szerintem.
Ez az 530-as proci igazi slágertermék lehet. Rohadt olcsó, nagyon jól tuningolgató és játékok alatt szinte semmivel sem gyengébb mint egy i7-es cucc. És szinte alig fogyaszt.
-
Azért jó látni, hogy az Intel végre értelmes GMA-t készített és azt értelmes célokra fel is lehet használni.
-
rankesz
veterán
Szerintem az ár a többi POW termékhez hasonló lesz, tehát nem az átlag magyar háztartásba való.
-
Ekkora semmitmondó megjelenést. Seggbe kellene billenteni a dizájnert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendszergazda topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge T610 szervergép eladó
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest