Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Én például a hangtompítás miatt vettem, de ez egy jó kis cikk a témáról.
-
Ringman
félisten
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
van drótos kupaktalanító
a hogyankarcoljamegre a #6 hsz a válasz
-
pengwin
addikt
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
A kupak oldalát simán végigkarcoja ahogy rányomod a műanyag kupaktalanítót.
-
-
nyunyu
félisten
Mikroszálas törlőkendő az is párszázas tétel, de billzet tisztításnál nem tudom mihez kellhet, max por törlésre.
Komolyabb dzsuvát úgyis alkoholba kell fojtani, aztán használt fogkefével levakarod, miután feloldotta.WD40 az nagyrészt petróleum, meg a random elektronika tisztító spraykben is szokott lenni valamennyi olajszármazék, ezek viszont nem száradnak nyom nélkül, olajos folt marad utánuk, amibe könnyen beleragad a por.
Kapcsolót NE akarj velük tisztítani. -
Ringman
félisten
na meg a műanyag kupaktalanító, amit a 30$-os kínai mechák mellé is csomagolnak ingyen.
meg amúgy sem javasolt használni, mert megkarcolja a kupakokat.e mellett van egy ~1-1,2$-ért beszerezhető zacskó o-ring, meg valami kefe és törlőkendő. hülyének is megéri

mindenfajta billzettel kompatibilitás alól mondjuk én kizárnám az összes OEM kupaknál laposabb billzetet, mert a hagyományos MX kapcsolók 2.1-2.2mm körül kapcsolnak, Cherry (jellegű) kupakokban viszont csak 4mm hely van, ebből levon kettőt az 5x2-es méretű o-ring.
nem tartok attól, hogy aki olyan billentyűzetet vesz, amin nem oem kupak van az a cm-től veszi meg ezt a kiegészítő csomagot

-
nyunyu
félisten

Értem én, hogy a lila az új fekete, de vajon mekkora fail egy nem átlátszó o-ringet világítós billzettel reklámozni?
Másik: mindenfajta billzettel kompatibilitás alól mondjuk én kizárnám az összes OEM kupaknál laposabb billzetet, mert a hagyományos MX kapcsolók 2.1-2.2mm körül kapcsolnak, Cherry (jellegű) kupakokban viszont csak 4mm hely van, ebből levon kettőt az 5x2-es méretű o-ring.
(5x1.5 oda pont jó, de az meg az OEM kupakokban veszik el)(szameg, hova raktam tegnap a német szóközömet? "Magyar" kupakkal nem tudok gépelni, mert állandóan leugrik a bal stabról
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
A csuklótámasz és az egéralátét viszont érdekelhet, mert a Glorius jó ugyan, de foszlik a széle, hiába varrott. 

)