- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok. Ma költöztem bele egy CM690-házikóba. Pár kérdésem lenne. Az alaplapra dugható audio közül meiket használjam hd? ac97? Jól vettem észre,hogy nincs a házba hangszóró? Vagy csak az enyémböl spórolták ki? Tetön,illetve az oldallapon használtok ventiket?,ha nem lefeditek valamivel,hogy ne porosodjon. Nekem asztalba van zárva a ház,elöl lyukak furva az ajtóba,hátul szabad. Köszi a választ!
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok. Ma költöztem bele egy CM690-házikóba. Pár kérdésem lenne. Az alaplapra dugható audio közül meiket használjam hd? ac97? Jól vettem észre,hogy nincs a házba hangszóró? Vagy csak az enyémböl spórolták ki? Tetön,illetve az oldallapon használtok ventiket?,ha nem lefeditek valamivel,hogy ne porosodjon. Nekem asztalba van zárva a ház,elöl lyukak furva az ajtóba,hátul szabad. Köszi a választ!
-
jokeman
aktív tag
Hát ma sajnos mégsem jött össze......
Sőt ahogy olvasgatom itt a dolgokat a neten, lehet nem is lesz szintereztetve -
jokeman
aktív tag
Üdv mindenkinek , csatlakozom én is egy CM 690-el.
Ma szétkaptam teljesen ha minden jól megy holnap viszem szintereztetni, van már valakinek erről tapasztalata? -
jokeman
aktív tag
sgergi
Gerisz
Thanks! -
jokeman
aktív tag
Erre valaki? [link]
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy mivel a táp alul van, milyen hosszu vezetékei kell legyenek a tápnak? Lehet a testvérét veszem a CM590-ent nem sok a különbség, de az is lehet 690 lesz belőle, csak nemtudom elég hosszu lessz e a tápom kábelei.
Amugy linkelem milyen tápom van: ZM460APS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Filmvilág
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest